Hollywood: 5 actriţe timide care s-au dezbrăcat în filme. Cine-i cea mai sexy?

Susţin că sunt  fete cuminţi, se ţin departe de scandaluri şi au mereu apariţii impecabile în public. Cu toate acestea, când vine vorba de carieră nu refuza scenele nud. Iată 5 dintre actriţele timide care au apărut nud în faţa a milioane de cinefili.

Kristen Stewart

Afişează o imagine de actriţă cuminte şi responsabilă, însă scandalul cu regizorul Rupert Sanders i-a arătat adevărata faţă. Vedeta de 22 de ani cunoscută datorită seriei "Twilight" a arătat că nu este deloc pudică şi a renunţat la toate hainele pentru câteva scene extrem de sexy în filmul "On the road". Filmul care urmează să urmează să fie lansat pe 22 decembrie conţine atât scene de nud cu tânăra actriţă dar şi mimarea unui act sexual alături de doi bărbaţi. Despre imaginile fierbinţi care au fost deja făcute publice, Kristin susţine că astfel de ipostaze nu au deranjat-o chiar deloc şi că se simte foarte confortabil goală. În plus, vedeta a declarat că întoteauna şi-a dorit să apară goală într-un film pentru că astfel simte că evoluază ca actriţă.

Kate Winslet

Nuditatea din filme pare să o fi ajutat pe frumoasa actriţă să câştige premii. Şi, deşi vedeta de 36 de ani are o imagine de femeie cuminte şi nu are numele pătat de scandaluri, nu sunt puţine filmele care ne-o prezintă goală. Sânii lui Kate au fost admiraţi de milioane de oameni în filme precum "Titanic", "Heavenly Creatures", "Holy Smoke", "Quills", "Iris", "The Reader", filme în care a fost apreciată şi premiată pentru rolurile interpretate.

Anne Hathaway

Deşi ne obişnuise în roluri de personaje "cuminţi", iată că şi Anne Hathaway face parte dintre actriţele care fac orice pentru carieră. În 2004, actriţa a decis că este timpul pentru personaje mai dezinhibate şi a acceptat rolul principal în "Havoc", un thriller cu scene de sex din plin.

Nicole Kidman

Actriţa de 45 de ani se caracteriza ca fiind o femeie timidă, însă reuşeşte să-şi stăpânească emoţiile şi să joace impecabil. "Sunt foarte timidă. Puţini oameni mă înţeleg, pentru că a fi actor înseamnă să fii şi exhibiţionist". În "Eyes Wide Shut", Nicole reuşeşte să treacă peste ruşine şi se afişează în faţa camerelor de filmat dezbrăcată. Succesul de care s-a bucurat filmul se datorează în mare parte scenelor fierbinţi care o prezintă pe delicata Nicole Kidman goală. Scenele de sex au fost filmate alături de Tom Cruise, fostul soţ al actriţei.

Charlize Theron

Pe lângă talent, actriţa a fost înzestrată cu frumuseţe şi multă senzualitate, calităţi care i-au adus succesul pe marile ecrane. Cu toate că în viaţa de zi cu zi, vedeta se ţine departe de scandaluri şi ţinute care să arate prea mult, iată că în filme Charlize renunţă la pudoare şi renunţă cu uşurinţă la haine. Filme precum "2 Days in the Valley", "The Devil’s Advocate", "The Cider House Rules", "Monster" conţin scene de sex şi nudism cu frumoasa actriţă.