Hollywood: 10 vedete surprinse fără sutien

Au angajat numeroase persoane pentru a se ocupa de imaginea lor şi tot sunt surprise cu mici gafe legate de vestimentaţie. Fie că o fac intenţionat pentru a se mândri cu formele cu care au fost înzestrate, fie că o fac din comoditate sau nepăsare, numeroase vedete au fost fotografiate fără sutien, un articol de lenjerie important pentru doamne. Jennifer Aniston, Beyonce, Mariah Carey sunt doar câteva dintre celebrităţile care şi-au "uitat", nu doar o dată, sutienul acasă.

 

Jennifer Aniston


Jennifer este considerată drept una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood şi pe bună dreptate. Deşi a depăşit vârsta de 40 de ani, actriţa arată de 20.

Barbra Streisand


Deşi nu mai este în floarea vârstei, iar anii şi-au pus vizibil amprenta asupra actriţei, se pare că aceasta este încă foarte încrezătoare în calităţile fizice.

Britney Spears


Nu doar o dată, ci de mai multe ori vedeta a fost văzută fără sutien şi chiar fără... chiloţi. Britney, nu crezi că este momentul să faci câteva schimbări pentru a-ţi reabilita imaginea?

Beyonce


Frumoasa cântăreaţa este foarte mândră de silueta ta şi nu se sfieşte să arate acest lucru. Oare ce părere are Jay-Z despre ţinutele soţiei?

Christina Aguilera


Blonda este de părere că bustul său este perfect, aşa că de ce l-ar ascunde sub această piesă de lenjerie?

Gwyneth Paltrow


Spre bucuria fanilor, nici Gwyneth nu poartă sutien tot timpul. Mai mult, actriţa pare extrem de în largul ei atunci când nu poartă acest accesoriu.

Lily Allen


"Motivele" de mândrie nu sunt foarte mari, dar nu par a o complexa pe Lily.

Mariah Carey


O divă trebuie să fie sexy oriunde şi oricând, iar Mariah este una. Chiar dacă este soţie şi proaspăt mămică, cântăreaţa nu se sfieşte să-şi arate nurii.

Paris Hilton


Mama Natură nu a fost foarte generoasă cu Paris la capitolul sâni, dar asta nu o face mai puţin sexy. Frumoasa blondă pare mulţumită de silueta ei şi nu ascunde acest lucru.

Victoria Beckham


Scopul fostei cântăreţe pare a fi acela de a arăta perfect. Dietele o ajută să-şi păstreze silueta, iar de când şi-a făcut o mărire de bust, Victoria nu mai are motive de a fi nemulţumită.