Frumuseţe de vedetă. Bia îşi îngrijeşte părul cu măşti făcute în casă

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

Bia, unul dintre artiştii noului val de talente propus de casa de discuri Red Clover Media, care a lansat de curând melodia „Dimelo“, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre trucurile ei de frumuseţe.

Bia are 18 ani, este din Calafat şi a început de mică să facă emisiuni pentru copii la televiziunea locală din Craiova. Timpul a trecut, tehnica vocală a Biei a evoluat, iar vocea ei speră să se facă remarcată în industria muzicală.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Bia: Consider că, pentru a te menţine în formă, trebuie să faci sport şicontează foarte mult să ai un stil de viaţă alimentar sănătos şi echilibrat. Eu chiar m-am obişnuit, de câţiva ani, să ocolesc mâncarea de tip fast-food, mezelurile, băuturile acidulate sau să mănânc seara foarte târziu.

Ai ţinut vreodată o dietă?

Da, am ţinut dietă de câteva ori, când simţeam că am luat în greutate. Întotdeauna a dat roade apa cu lămâie consumată într-o cantitate destul de mare, dar şi excluderea pâinii din alimentaţie.

Cât de des mergi la sala de fitness sau la aerobic?

Mult timp am făcut aerobic, însă am luat o pauză acum, deoarece mi-am făcut o mini sală de fitness acasă şi, când am timp, lucrez acolo.

Care sunt activităţile tale fizice preferate?

Activităţile mele fizice preferate sunt înotul şi gimnastica.

15 Noiembrie 2014