“Vrem să fim siguri că invitaţii noştri vor putea degusta câteva preparate excepţionale, rafinate, la care să le rămână gândul. Avem carpaccio de vită (home made Bresaola), tartar de doradă, terină de foie gras, salată de sardine crocante, somon, coquelet, cotlete de viţel, supe la shot şi multe deserturi savuroase. Legumele pe care le vom folosi sunt achiziţionate direct de la producători şi colaborăm cu cei mai buni măcelari din Capitală”, a spus chef Florin Dumitrescu.
Meniul pe care acesta l-a conceput special pentru cei care vor călca pragul restaurantului TAPO va include, printre altele, şi preparate sofisticate, precum antricot Black Angus din America, muşchi de vită argentinian, somon şi halibut din Norvegia, peşte şi fructe de mare din Grecia.
Pentru a se asigura că dish-urile cu care oaspeţii se vor putea răsfăţa ies ca la carte, chef Florin Dumitrescu şi echipa lui, formată din 10 bucătari, au combinat ingredientele astfel încât savoarea să fie vedeta serii.