EXCLUSIV. Adrian Hădean: „Îmi plăcea să o văd pe bunica gătind cu suflet“



Ce ţi se pare că este cel mai uşor de gătit?

Nimic nu este ușor de gătit bine. Nimic nu este greu de gătit bine. Fiecare preparat are nevoie de atenție, trebuie să respecți tehnica și ingredientele pe care le folosești și felul în care le combini. Chiar și ceva aparent banal poate ieși un fiasco, dacă nu îi acorzi atenția cuvenită.

Cât de des găteşti?

E și meseria și pasiunea mea, deci gătesc mult. Fac acest lucru pentru clienți, pentru familie și prieteni, chiar dacă ajung mai rar să gătesc pentru cei apropiați și nu în ultimul rând pentru mine.

Testez mereu rețete noi, aprofundez altele mai vechi, experimentez de fiecare dată când am ocazia, gătesc pentru că asta îmi place să fac și e ceea ce-mi doresc.

Pentru cine găteşti cel mai mult?

Cel mai mult gătesc pentru clienți, oriunde sunt solicitat.

Îmi mai rămâne timp și pentru familie și prieteni, dar trebuie să recunosc că aici compensează și ei.

Ce înseamnă pentru tine o reţetă perfectă?

Rețeta perfectă e aceea care te face să-ți dorești să ieși din tipare și să încerci ceva nou, ceva inedit. E noutatea sau redescoperirea permanentă a unor gusturi interesante, care te vor urmări multă vreme. Îți stârnește emoție, îți dă o stare de bine și leagă o amintire a unui moment frumos din viața ta.

17 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod