Dosar Eva. 7 apariţii ciudate ale unor personaje celebre din România

În fiecare an, de Halloween, vedetele de talie internaţională se întrec în costumaţii excentrice şi caută să se remarce prin apariţii cât mai bizare. Vedetele din România n-au nevoie însă de un moment special pentru apariţii neobişnuite. Când vor să se menţină în centrul atenţiei, multe personaje celebre din ţara noastră reuşesc să uimească.

La capătul unei săptămâni pline de ciudăţenii ale starurilor adevărate, trecem în revistă câteva dintre bizareriile mondenilor noştri. După cum veţi vedea, la graniţa dintre interesant şi penibil nu există niciun punct de (auto)control.

Irinel Columbeanu a cântat "Trandafir de la Moldova", în costum popular

În luna mai, pe vremea când băncile nu-l executau silit, omul de afaceri încă se mai distra. El a fost prezent în emisiunea "O dată-n viaţă", de la TVR 1, unde a îmbrăcat un costum tradiţional românesc şi a cântat "Trandafir de la Moldova".

Columbeanu a făcut show în emisiunea Iulianei Tudor. Irinel a dansat, a cântat şi s-a distrat timp de câteva ore. El s-a îmbrăcat în costum popular şi a interpretat în duet cu Ştefania Rareş cunoscutul cântec "Trandafir de la Moldova". Emoţionat la început, Irinel şi-a dat drumul la voce şi a cântat cu foc versurile.

Cu câteva luni înainte, mai exact în noiembrie 2011, Columbeanu a fost surprins de paparazzii de la revista Ciao! îmbrăcat în fustă. El a primit vizita unui important om de afaceri scoţian, Ducele de Argyl, aşa că, pentru a-l face pe oaspetele său să se simtă ca acasă, a purtat un kilt. Aceasta este tradiţionala fustă în carouri pe care bărbaţii din Scoţia o poartă fără nimic pe dedesubt. Nu se ştie dacă Irinel a respectat întocmai obiceiul scoţian. Cert este că i-a prezentat ducelui împrejurimile Snagovului, apoi au vizitat mormântul lui Vlad Ţepeş.

Iulia Albu, cu sânii la vedere şi cu ochelari bizari

Ca de obicei, la fiecare apariţie publică soţia lui Mihai Albu surprinde cu look-ul ei. Ţinuta extravagantă a adus-o în prim-plan şi la cel mai recent eveniment monden la care a participat.

Iulia Albu a asistat marţi, în Bucureşti, la prezentarea colecţiei primăvară-vară 2013 "LOST", a designerului Dorin Negrău. Ea a atras imediat atenţia cu o bluză din borangic, suficient de transparentă încât să i se vadă sânii. Nici ochelarii de soare cu patru lentile, inspiraţi de Mickey Mouse, nu au scăpat de bliţurile fotografilor şi de comentariile invitaţilor.

Mândră de ţinuta sa, Iulia Albu a postat pe Facebook un comentariu acid despre reacţiile pe care le-a observat. "Still a shock to some... Vă vine să credeţi sau nu, sursa de inspiraţie a fost costumul popular românesc. Outfiturile celor mai mulţi dintre invitaţi au fost departe atât de tematică, cât şi de orice puseu creativ... Trist, fad, previzibil..".

Radu Mazăre a venit în costum de aviator la dechiderea anului şcolar

Primarul municipiului Constanţa a venit îmbrăcat ca un aviator american la deschiderea noului an şcolar de la Şcoala generală "Nicolae Tonitza". El le-a spus elevilor să înveţe şi să fie curajoşi.

Mazăre a mai folosit ţinuta de aviator şi la o prezentare de modă desfăşurată în această vară, în staţiunea Mamaia. "Ştiţi în ce sunt îmbrăcat? În aviator. Ştiţi cum erau aviatorii? Curajoşi! Şi învăţau carte, că dacă nu învăţau, nu ştiau să conducă avionul, mergeau cu el direct în picaj. Sunt între voi care vor să se facă aviatori?", i-a întrebat Mazăre pe copii, primind atât răspunsuri afirmative, cât şi negative.
Întrebat de jurnalişti de ce a venit îmbrăcat în costum de aviator, Mazăre a răspuns: "A venit toamna prea repede peste mine şi nu mai aveam haine, doar nu era să vin îmbrăcat în sultan sau în spartan şi atunci am luat ţinuta pe care o aveam de astă vară şi am venit cu ea. Lăsând gluma la o parte, le-am explicat copiilor că în viaţă trebuie să facă două lucruri: să fie curajoşi şi să înveţe".

Radu Mazăre nu este la prima apariţie ciudată. Celebru pentru ţinuta de revoluţionar în stil "Che Guevara", el a provocat în 2009 un scandal uriaş după ce a defilat la o prezentare de modă, alături de fiul său, Răducu, în uniformă de ofiţer nazist. În iulie anul acesta, el s-a îmbrăcat în sultan şi s-a înconjurat de cadâne la o paradă de care alegorice desfăşurată în Mamaia. În august, el a defilat îmbrăcat ca un ţar la o prezentare de modă la care a purtat un sceptru împrumutat de la Arhiepiscopul Constanţei.

Ioana Popescu l-a comemorat pe Bob Marley

În luna mai, la 31 de ani de la moartea marelui artist, "ziarista porno" a venit la "Un show păcătos" pentru a-i aduce un tribut celebrului cântăreț. Și probabil că a reușit să-l facă pe Bob Marley să se răsucească în mormânt, așa cum au titrat pe ecran cei de la Antena 1.

Îmbrăcată reggae și cu codițe rasta, Ioana Popescu s-a declarat fan Bob Marley și a ținut să interpreteze  o variantă a celebrei piese "No woman, no cry", urmărind versurile de pe un ecran din studio, ca la karaoke.

În iulie, la o altă ediție a emisiunii lui Capatos, "devoratoarea de fotbaliști" s-a prezentat în costumație de balerină dar cu sfârcurile plasate strategic, la vedere. Ea a anunțat că va juca în piesa de teatru "Visul unei nopți de vară" a lui William Shakespeare și că ia lecții de balet. "M-am apucat de artă, joc teatru și fac și balet. Când eram mică visam să ajung balerină, dar nu a fost să fie. Am văzut filmul 'Lebăda neagră', mi-a plăcut tare mult și așa am decis să mă reapuc de dans", a spus Ioana Popescu.

Viorel Lis s-a transformat în Shrek

În februarie 2011, fostul primar al Capitalei și pe atunci viitoarea soție, Oana, au apărut la "Happy Hour", întruchipând celebrele personaje de desene animate Shrek și Fiona.

Viorel Lis a îmbrăcat costumul de ginerică al lui Shrek și trebuie să recunoaștem că părea decupat din desenele animate.
Deşi au anunţat că se cunună în iunie, Oana şi Viorel Lis s-au răzgândit: ei au făcut în glumă "nunta" mai devreme, în platourile "Happy Hour", costumaţi în două personaje de desene animate foarte cunoscute - Shrek şi Fiona. "A fost o provocare pentru mine. Oana este mai încântată de acest lucru. Oricum, următoarele poveşti sunt mai frumoase, din punctul meu de vedere", a spus Lis, anunțând că va mai poza și în alte ipostaze.
Cei doi nu se aflau la prima ispravă de acet gen. Cu o săptămână înainte, ei s-au deghizat în personaje din "Familia Addams". Lis l-a întruchipat pe Fester Adams și din nou trebuie să admitem că are talent: seamănă leit cu originalul!

După acest moment, Viorel și Oana Lis au revenit la "Happy Hour", de astă dată în postura lui Fred şi Wilma Flintstone, din celebrul serial de desene animate "The Flintstones".

Oana Zăvoranu s-a repezit în bikini pe stradă

Scene incredibile au avut loc în iulie în faţa casei Oanei Zăvoranu, de pe strada Andrei Mureşanu din Capitală. Vedeta s-a certat cu iubitul, iar când acesta a dat să plece, ea a ieşit imediat după el și a tăbărât pe capota mașini, doar în sutien și niște chiloți minusculi!

Trecătorii or fi zis că asistă la o scenă de film sau la o glumă dintr-o emisiune TV, însă show-ul a fost spontan și real: Oana Zăvoranu a fugit după Răzvan, s-a proptit pe capota Loganului și a început să urle la el cât o țineau plămânii, încercând să-l oblige să intre iar în casă.
Potrivit ziarului "Libertatea", toată strada a fost blocată timp de minute bune din cauza scandalului dintre Oana şi iubitul ei.

Scandalul a afectat-o destul de mult pe Oana, care a ajuns, în aceeași zi, la Spitalul de Urgențe Floreasca, unde i s-au administrat calmante. "Știți ce regret eu, că nu am avut chiloți mai minusculi. Pentru că am chiloți mai mici decât cei cu care am ieșit. (...) La plajă se poartă topless, ca să își mai spele ochii și boșorogii și babele care ne poartă nouă de grijă", a spus Oana Zăvoranu în emisiunea "Cancan TV".

Mariana Moculescu a făcut duș la Măruță. În emisiune

Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu a făcut duş în direct la "Happy Hour" pentru că nu mai are apă curentă acasă. Ea a acceptat să se spele într-o cabină de duş improvizată în studioul emisiunii.

Supărată că de două săptămâni nu are apă să se spele din cauza disputelor de ordin administrativ cu compozitorul, Mariana Moculescu a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și a făcut duș, în direct. "E minunată apa asta! Are briliante în ea!", a spus Mariana Moculescu, încântată că i s-a oferit ocazia să se spele. "Spală-te cât vrei! Am plătit apa, curge, nu e nicio problemă!", i-a răspuns Măruță.
"Ah, ce bine mă simt. Vă mulţumesc pentru acest gest umanitar, chiar este un gest umanitar", a spus Mariana Moculescu după acest moment ciudat.

La începutul acestei luni, ideea dușului amplsat în platou a fost folosită și la case mai mari. Actorul Liam Neeson (60 de ani) şi-a uimit fanii, apărând aproape gol în platoul emisiunii TV "The Ellen DeGeneres Show". El a făcut duş și a câştigat bani în scop caritabil pentru lupta împotriva cancerului la sân.