Aflat în inima Bucureştiului, într-o casă cu veche, redecorată într-un stil modern, restaurantul a fost finalizat integral într-un timp record, chiar inainte cu câteva ore de începerea evenimentului, dupa un maraton de muncă de aproape o lună.
Restaurantul dispune de o capacitate de până la 170 de persoane, incluzând şi o terasă spaţioasă, un loc perfect pentru vara care se apropie. La interior, locaţia este împărţită pe 2 nivele, având posibilitatea de organiza şi întâlniri sau petreceri private, atât într-un separeu special amenajat, cât şi la mansardă.
„A fost un moment emoţionant pentru mine, întrucât era un vis vechi de-al meu şi încă nu-mi vine să cred că am deschis porţile restaurantului. Pentru mine începe o nouă etapă a vieţii. Ţin să le mulţumesc în mod deosebit şi celor doi prieteni şi parteneri, fără de care nu ar fi fost nimic posibil, Raluca Sandu şi Ziv Tetelman. Restaurantul nu este neapărat unul de lux, nu l-am gândit să fie foarte elegant, însă mâncarea va fi cu siguranţă pe gustul celor mai mari gurmanzi“, a spus chef Joseph Hadad.
Meniul va cuprinde specialităţi din bucătăria rece, precum pate de ficat de gâscă cu trufe marinate, sashimi de somon, carpaccio de caracatiţă şi salată de raţă confiată cu andive, dar şi din bucătăria calda, precum scoici Saint Jacques, homar cu risotto, coroană de miel şi file de vită cu ficat de raţă.
La evenimentul de lansare au participat peste 200 de invitati, printre care nume cunoscute, precum Mircea Sandu, Victor Piţurcă, Gică Popescu, Crina Abrudan, Cătălin Botezatu, Alina Puşcaş şi Nicolai Tand.
Posteaza comentariu