1 din 5
Este considerat un bucătar submediocru
Horia Constantinescu, acţionar al clubului Bonton Palace şi cel care i-a fost şef lui Florin Dumitrescu la început de carieră, l-a atacat în termeni duri pe bucătar.
„Pletosul cu limbaj şi atitudine de caid (n.r. - tiran), parcă Florin, a lucrat şi pe la noi, cu ani în urmă, iar ca bucătar era submediocru. A lucrat şi în alte restaurante conduse de cunoscuţi de-ai noştri, acelaşi rezultat“, a scris Horia pe pagina de Facebook.
Mai mult, acesta a afirmat că l-a dat afară pe Florin Dumitrescu deoarece acesta nu ştia să prepare o omletă. „În ultimii 10 ani, el a schimbat 30 de cârciumi. Eu l-am angajat ca ajutor de bucătar în urmă cu vreo opt ani. L-am dat afară pentru că nu ştia bucătărie, nu are prea mari legături cu zona asta. Nu făcea decât să-şi jignească toţi colegii şi de aici mi-a venit ideea să-l pun pe el singur să facă o omletă, să vedem care pe care. A făcut aşa, o balmatucă de ou. El nu e chef, el e şeful măscăricilor. A stat puţin la noi, apoi s-a dus la un bar“, a afirmat Horia Constantinescu.
Comentarii (1)
Si care este cu adevarat motivul pt care se tot leaga de el? Sunt invidiosi,sunt gelosi pe reusita lui? El a reusit sa iasa din umbra in care si acum sunt multi ca el si de asta se tot leaga de el? Cine il apreciaza cu adevarat nu se uita "in gura" unor astfel de stiri....
Posteaza comentariu