Brad Pitt și Ines de Ramon, o relație din ce în ce mai serioasă

Brad Pitt și Ines de Ramon au început să se întâlnească în 2022 și se pare că relația lor este pe drumul cel bun și devine din ce în ce mai serioasă.
Brad Pitt este unul dintre cei mai doriți bărbați de la Hollywood. După divorțul de Angelina Jolie nu s-a grăbit să-și refacă viața, dar pe plan profesional și-a continuat cariera în forță. Acum , însă, pare să o ducă bine atât pe plan personal, cât și în carieră.

În ciuda scandalurilor cu fosta soție, Angelina Jolie, și a distanței care s-a creat între el și copiii pe care îi au împreună, Brad Pitt pare că este fericit cu noua lui viață.

În urma celei mai recente apariții a cuplului la British Grand Prix/Marele Premiu al Marii Britanii, o sursă apropiată lui Pitt a declarat că actorul, în vârstă de 60 de ani, este foarte fericit cu iubita lui de mai bine de un an.

"Lucrurile sunt uimitoare de când s-au mutat împreună", spune aceasta. "Este mai mult o relație serioasă decât simple întâlniri".

Sursa a adăugat: "Brad iubește atât de multe lucruri la ea. E grozavă pentru el".

Începutul relației dintre Brad Pitt și Ines de Ramon


Brad Pitt și Ines de Ramon (34 de ani), care ocupă o poziție de top în industria bijuteriilor, au fost văzuți pentru prima dată împreună la un concert Bono din Los Angeles, în noiembrie 2022.



La scurt timp după aceea, o sursă a declarat că perechea "se întâlnește deja de câteva luni".

În februarie 2024, mai multe surse au declarat că perechea locuiește împreună, Ines de Ramon mutându-se în casa lui Brad Pitt.

"Este destul de recent"
, spunea atunci o sursă apropiată lui Ines de Ramon. "Ei se țin tare și ea este mai fericită ca niciodată".

Mai târziu în aceeași lună, un alt insider a declarat că Pitt este îndrăgostit de Ines, adăugând că actorul "are un zâmbet obraznic de fiecare dată când este în preajma ei".

 

Cine este Brad Pitt?


William Bradley Pitt a venit pe lume în 1963, în orășelul Shawnee, din Oklahoma, într-o familie de baptiști.

După școală, William a mers la colegiu și a studiat jurnalism și publicitate, dar nu a profesat niciodată în aceste domenii. A plecat la Hollywood cu 325 de dolari în buzunar și a renunțat să-și mai folosească numele întreg, spunându-și așa cum îl știe întreaga lume: Brad Pitt.



Înainte de a pătrunde în lumea filmului, a avut diverse slujbe mărunte - manipulator de marfă, șofer și chiar a fost pentru scurt timp mascota lanțului de restaurante El Pollo Loco (Puiul nebun). "Am dansat îmbrăcat într-un costum de pui în fața unui fast-food ca să atrag clienții. Așa am înțeles cum funcționează publicitatea după ce am studiat-o patru ani la colegiu", a povestit starul. Pitt a făcut asta pentru că avea nevoie de bani ca să-și achite chiria și cursurile de actorie. În scurt timp avea să se facă remarcat și a primit câteva roluri în filme și seriale. Dar începutul nu a fost ușor.

Primul film în care a apărut Brad Pitt a fost "The Dark Side of the Sun" ("Partea întunecată a soarelui"), în 1988, în care interpreta rolul unui tânăr aflat în căutarea unui leac pentru o boală de piele. Regizorul Božidar Nikolić l-a selectat pe Pitt din 400 de candidați, iar actorul a primit atunci 1.523 de dolari pentru șapte săptămâni de filmări.
Filmul n-a avut succes și nu a fost difuzat în cinematografe, fiind lansat direct pe casete video, în 1997.
 
Pitt a devenit un star după rolul din "Interviu cu un vampir", în care a jucat alături de Antonio Banderas și Tom Cruise. Au urmat alte roluri importante în filme de succes, precum "Legendele toamnei", "Se7en" și "Întâlnire cu Joe Black".
 
Rolul din "7 ani în Tibet" a fost foarte apreciat, dar i-a adus și interdicția de a intra în China, din motive politice. Ulterior, măsura a fost eliminată, iar starul a vizitat această țară în 2016, la 20 de ani după ce autoritățile comuniste i-au interzis accesul.

Ca să devină cât mai atractiv pe marele ecran, Pitt a studiat intens cum trebuie să zâmbească. Însă la scurt timp a primit rolul din "Fight Club", iar personajul său, zăpăcitul Tyler Durden, nu trebuia să aibă o dantură perfectă ca să fie cât mai credibil, așa că actorul a recurs la serviciile unui dentist care i-a montat o mască specială pe dinții din față.


Pentru rolul lui Achile din "Troia", Pitt a tras zdravăn de fiare, câștigând 10 kilograme de mușchi.

Este singurul din lume care a fost desemnat de două ori de revista People cel mai sexy bărbat din lume. Citește aici 20 de lucruri pe care nu le știai despre Brad Pitt: Câți bani avea când a plecat la Hollywood


Sursă: people
Foto: hepta

11 Iulie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod