Antena1. Divorţul lui Răzvan Simion, impactul asupra starului TV

Prezentatorul serios al celei mai populare emisiuni TV de dimineaţă s-a despărţit de soţie. După o relaţie de 15 ani, vedeta a plecat de acasă, lăsând în urmă doi copii.

Criza din căsnicia lui Răzvan Simion a ajuns la cunoştinţa opiniei publice după ce un tabloid a publicat fotografii ale acestuia împreună cu solista pop Lidia Buble.

O mare parte a fanilor emisiunii ”Neatza cu Răzvan şi Dani” au fost şocaţi să descopere că personajul pozitiv al celebrului cuplu de realizatori s-a despărţit de soţia sa după mai bine de un deceniu şi jumătate. Cei doi au împreună doi copii.

Răzvan Simion avea statutul de băiat serios în show-ul TV.

Intra în contrast cu aventurierul Dani Oţil, marele motociclist, iubitul mai tânăr al Mihaelei Rădulescu, cel care risca totul, nu ţine cont de părerea celorlalţi şi împarte în jur numai adrenalină. Primul reprezenta ginerele de vis pentru orice mamă de fată, frumos, cuminte, aşezat, cu bun simţ. Tensiunea dintre cei doi a reprezentat motorul emisiunii. Cheia succesului, ceea ce a făcut-o să reziste vreme de mai bine de şapte ani.

30 Iunie 2015