9 actori care sunt mai mult scunzi în realitate decât au părut în filme. La ce trucuri au apelat!

10 Iunie 2024

Nu este un secret faptul că se apelează la o mulțime de trucuri pentru ca actorii să arate așa cum le cere rolul.

 

Unii actori trebuie să-și vopsească părul, alții își schimbă accentul sau sunt cazuri când trebuie să se antreneze luni de zile pentru a fi în formă.

Dar, dacă un actor trebuie să interpreteze un personaj care este cu mult mai înalt decât el, e nevoie de o mulțime de trucuri diferite.

 

Iată în galeria de mai jos 9 actori care sunt mai mult scunzi în realitate decât au părut în filme. La ce trucuri au apelat:

 

Sursă: brightside
Foto: hepta

Gillian Anderson

David Duchovny are 1,82 m. Nu este surprinzător că, pentru a obține un cadru bun, Gillian Anderson trebuia să pară mai înaltă decât era ea ( 1,60 m).

Atunci când personajele trebuiau să intre într-o încăpere și să-și arate insignele în același timp, ea trebuia să sară pe ceva înalt pentru a părea mai înaltă. O dată, s-a întors rapid spre cameră și a căzut pentru că uitase că era pe o cutie.

Daniel Radcliffe

Acesta este un alt moment în care munca cu camera a ajutat la ascunderea unei diferențe semnificative de înălțime.

În viața reală, Daniel Radcliffe este mai scund decât Emma Watson și Rupert Grint. Dar, conform vedetei din Harry Potter, nu este o problemă pentru cariera lui.

El a spus că Tom Cruise și Dustin Hoffman sunt actori de mare succes care nu sunt foarte înalți.

Robert Downey jr.

Dacă ai cunoaște înălțimile reale ale distribuției Iron Man, unele cadre ar putea părea confuze.

Robert Downey Jr. are 1,74 m și Gwyneth Paltrow are 1,75. Așadar, regizorii au fost nevoiți să se străduiască cu adevărat să-l facă pe Robert Downey Jr. să pară mai înalt. Surprinzător, el a fost cel care a purtat pantofi cu toc. 

Vin Diesel

Tabloidele au scris despre o posibilă ceartă care a avut loc între Vin Diesel și Dwayne Johnson. După ceartă, nu au mai vrut să lucreze împreună, cu toate că mai aveau să facă niște scene împreună. Soluția a fost să se filmeze separat și apoi aduși împreună prin editare.

Unele scene din Fast & Furious arată foarte ciudat. Diesel pare un uriaș lângă Johnson și este posibil ca de vină să fie o încercare eșuată de a-l face pe Vin să pară mai înalt decât el.

Scarlett Johansson

În Universul Marvel, multe personaje au fost nevoite să se schimbe foarte mult în ceea ce privește înfățișarea lor.

De exemplu, Scarlett Johansson trebuia să pară mai înaltă pentru a arăta bine cu Evans. Înălțimea ei este de 1,60 m, iar înălțimea lui Evans este de 1,83 m.

Miley Cyrus

În The Last Song, Miley Cyrus pare mai scundă decât Liam Hemsworth, dar doar cu puțin.

Camera ascunde o mare diferență de înălțime. Cyrus are 1,65 m, iar Hemsworth are 1,92 m.

Reese Witherspoon

Când tabloidele scriu despre celebrități care sunt scunde, aproape niciodată nu uită să o menționeze pe Reese Witherspoon.

Înălțimea ei este de doar 1,57 m. Când lucra la Water for Elephants, Robert Pattinson era colegul ei.

Camerele au făcut o treabă excelentă, deoarece în viața reală, între cei doi actori există o diferență de înălțime impresionantă, Pattinson având 1,85 m.

Amanda Seyfried

Un alt duo cu o mare diferență de înălțime este Amanda Seyfried ( 1,60 m) și Justin Timberlake ( 1,87 m).

Pe tot parcursul filmărilor pentru In Tie, actrița a fost nevoită să poarte tocuri, chiar și în scenele de luptă.

Tom Hardy

Pentru a-l portretiza pe Bane în The Dark Knight Rises, Tom Hardy trebuia să viziteze mult sala de sport și să învețe să vorbească printr-o cutie specială pentru a-i face vocea mai înfricoșătoare.

În plus, actorul trebuia să-și mărească înălțimea pentru a arăta bine alături de Christian Bale. Trebuia să poarte pantofi cu o platformă foarte înaltă.

MAI MULT DESPRE: actori, vedete, divertisment