9 actori care au vorbit despre cât de greu le-a fost la început de carieră. Chris Pratt mânca resturi din farfurii, la restaurant

22 Aprilie 2022
Atunci când îi vedem pe marele ecran și pe covorul roșu la evenimente strălucitoare, ne imaginăm că actorii au trăit întotdeauna în lux. Dar adevărul este cu totul altul, pentru că mulți actori care au în prezent succes au pornit de la zero atunci când au ajuns la Hollywood. 

Descoperă 9 actori care au vorbit despre situațiile dificile prin care au trecut înainte de a avea succes. 
 

Citește și: Julia Roberts este mândră de faptul că a lăsat cariera în plan secund pentru a-și crește copiii: „Mă consider casnică”

 

Chris Pratt

Înainte de a da lovitura în carieră, Chris Pratt a lucrat ca ospătar într-un restaurant „oribil”, după cum a declarat chiar el. În același timp, încerca să participe la audiții pentru a obține un rol. Situația lui financiară era la limită, astfel că mânca resturile din farfuriile clienților. „Am fost prins de multe ori mâncând resturile oamenilor, încât au ajuns să îmi spună să nu mai fac asta”, a declarat Pratt într-un interviu.

Charlize Theron

Primii ani din carieră au fost foarte dificili pentru Charlize Theron, în perioada în care doar încerca să supraviețuiască la Hollywood. „Dacă ar trebui să fac din nou același drum, astăzi, nu știu dacă aș avea curaj să locuiesc în acele locuri în care am locuit”, a declarat actrița. „Când am coborât din avion, i-am spus taximetristului să mă ducă la cel mai ieftin hotel din Hollywood. Pe vremea aceea, puteai să închiriezi o cameră pentru câteva ore. Dar am trăit și în apartamente mai rele. Luam o sticlă de clor, o cârpă și curățam camera, în care locuiam timp de câteva săptămâni”, a declarat actrița într-un interviu pentru Oprah. 

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey a dezvăluit că îi este veșnic recunoscător lui Don Philips, un producător care l-a ajutat să obțină primele lui audiții. Philips este cel care l-a găzduit pe McConaughey atunci când acesta a ajuns la Hollywood și nu aveam unde să locuiască. „Philips a fost timpul pe a cărui canapea am dormit timp de trei luni, gratuit, când am ajuns la Hollywood”, a declarat actorul.

Ryan Reynolds

Starul din „Deadpool” a trecut prin momente dificile la începutul carierei. El s-a mutat în Los Angeles imediat după ce a terminat liceul. Dar a început cu stângul, pentru că la nici o oră după ce a ajuns în LA mașina i-a a fost furată. „Jeep-ul meu a fost furat, dar l-am găsit după un colț de stradă. Îi luaseră ușile, casetofonul și am rămas cu această bucată de metal care era mașina mea”, a dezvăluit actorul, care a fost nevoit să meargă la audiții într-o mașină fără uși.

Brad Pitt

Brad Pitt a avut o gamă variată de roluri de-a lungul carierei. Dar atunci când s-a mutat în Los Angeles, Pitt s-a confruntat cu aceleași probleme ca oricare alt actor aspirant. El a locuit într-un apartament cu două camere, pe care îl împărțea cu alte șapte persoane. „Eram atât de încântat de această nouă aventură și foarte entuziasmat când treceam pe lângă un studio în care se făceau filme”, a spus actorul.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone a explicat într-un interviu motivele pentru care a jucat într-un film pentru adulți la începutul carierei sale. „Nu aveam niciun ban și am dormit trei săptămâni la rând în stația de autobuz Port Authority. Am citit într-un ziar despre un film porno pentru care se plăteau 100 de dolari pe zi. Aș fi făcut orice pentru 100 de dolari. Dar în loc să fac ceva complet disperat, am ales să muncesc două zile pentru 200 de dolari ca să pot pleca din stația aceea de autobuz", a declarat Stallone într-un interviu, potrivit zimbio.com.

Emma Stone

Emma Stone s-a mutat la Hollywood împreună cu mama sa, după ce Emma a decis că vrea să fie actriță. Ele au locuit într-un apartament mic, în timp ce Stone își încerca norocul la audiții. „Am participat la audiții timp de trei luni, constant, și nu am obținut nimic, astfel că nici nu m-au mai trimis”, își amintește actrița. Cu toate acestea, ea nu a renunțat la visul de a fi actriță. A rămas la Hollywood și s-a angajat ca vânzătoare într-un magazin cu mâncare pentru câini. „Nu participam la audiții, dar am simțit că trebuie să rămân”, spus Stone într-un interviu.

Halle Berry

După ce s-a mutat din orașul său natal la Chicago, Halle Berry a rămas rapid fără bani și a rugat-o pe mama sa să-i trimită. A fost refuzată, astfel că a locuit o perioadă scurtă de timp într-un adăpost pentru oamenii străzii. „Am făcut ceea ce a trebuit să fac. Poți face asta când ai 21 de ani, ești ambițios și nu vrei să te întorci acasă. Am devenit o persoană care știe că se va descurca întotdeauna pe cont propriu”, a declarat actrița.

Jim Carrey

Jim Carrey este în prezent un actor de succes și poate fi greu de crezut că la un moment dat era doar un tânăr fără bani, care visa să fie actor. După multe eșecuri, și pentru a nu-și pierde speranța, Carrey încerca să-și imagineze viitoarea carieră. „Ani de zile am condus până la Mulholland Drive în fiecare seară, priveam orașul și îmi imaginam că am mulți bani și că sunt foarte căutat”, își amintește actorul. 

MAI MULT DESPRE: cariera, Hollywood, actori, vedete