7 vedete care s-au schimbat total după ce și-au făcut operații estetice

Operațiile estetice sunt tot mai vizibile în lumea vedetelor. Aceste femei celebre au apelat la toate metodele pentru a-și schimba aspectul.

Astăzi nu doar talentul te poate face celebru. De multe ori, felul în care arăți te poate scoate din anonimat. Iar în cazul vedetelor, le poate asigura menținerea în centrul atenției, ceea ce înseamnă vizibilitate și, implicit, contracte noi și bani.

Multe staruri evită să vorbească despre intervențiile estetice.

Unele neagă vehement că au apelat la operațiile de chirurgie plastică și la tehnicile de înfrumusețare, altele vorbesc deschis despre acest subiect.

Bright Side
ne arată cum s-au schimbat 7 vedete după ce și-au făcut operații estetice. A meritat efortul?

Kylie Jenner

Vedeta a decis să calce pe urmele surorii sale, Kim Kardashian. Încă de la 17 ani, ea și-a făcut mai multe intervenții estetice: injecții în buze, implanturi mamare și în șolduri, precum și o operație la nas.

Bella Thorne

A făcut prima operație estetică când avea 16 ani. În anul următor, a făcut și o rinoplastie, apoi a trecut la silicoane.

Rumer Willis

Fiica a doi actori de top, Bruce Willis și Demi Moore, nu s-a mulțumit cu aspectul ei natural și a decis să facă niște schimbări. Rummer a făcut o operație la nas, și-a micșorat bărbia și și-a făcut injecții cu ser în buze.

Tori Spelling

Tori a devenit celebră cu rolul din "Beverly Hills, 90210". Prima operație plastică a făcut-o la 16 ani, la nas, apoi și-a pus și implanturi. Din păcate, intervențiile n-au fost reușite.

Mary-Kate Olsen

Înainte, gemenele Olsen cu greu puteau fi deosebite, dar Mary-Kate iese în evidență după operațiile estetice pe care le-a făcut. Forma buzelor ei este diferită acum, nasul a fost retușat, iar pomeții au fost ușor cizelați. După ce a renunțat la actorie și a devenit designer, Mary-Kate Olsen s-a căsătorit cu Olivier Sarkozy, fiul fostului președinte al Franței, de care a divorțat anul acesta.

Lindsay Lohan

Stilul de viață dezordonat pe care actrița l-a avut ani la rând și-a pus amprenta pe aspectul ei fizic. După ultima internare într-o clinică de reabilitare, Lindsay Lohan a decis să-și îmbunătățească look-ul și și-a făcut injecții cu ser în buze.

Megan Fox

Deși natura a fost foarte generoasă cu ea, Megan Fox nu s-a mulțumit cu modul în care arăta, îndeosebi pentru că-și dorea să devină celebră. Forma schimbată a nasului și a pomeților, precum și injecțiile cu ser în buze au făcut-o însă să semene cu o păpușă din plastic. Noul look a păstrat-o în centrul atenției, dar acum Megan a ajuns să se plângă că a primit doar roluri în care a fost sexualizată excesiv.