7 vedete care au luptat cu kilogramele în plus și au câștigat

Niciodată nu s-au împăcat cu imaginea lor, deși kilogramele în plus nu i-au împiedicat să guste succesul. Aceste vedete au muncit din greu, au făcut sacrificii și au slăbit enorm.

Kilogramele în plus nu reprezintă o condamnare la eșec - multe vedete demonstrează că aspectul fizic nu ridică o barieră în calea succesului. Însă, uneori, slăbitul nu are egătură doar cu felul în care arăți sau cu evoluția profesională.

Are legătură cu dorința de a duce o viață sănătoasă și de a face o schimbare, cu ambiția de a reuși și cu învățămintele pe care le tragi dintr-o asemenea experiență.

În orice caz, faptul că există oameni care trec printr-un asemenea proces și că ei reușesc să slăbească demonstrează că lupta cu kilogramele în plus merită tot efortul. Și că nimic nu-i imposibil.

Bright Side ne arată transformarea prin care au trecut câteva vedete care au luptat cu kilogramele în plus și au câștigat.

Rebel Wilson

Actrița australiană a declarat că 2020 va fi "anul sănătății" pentru ea. Și-a adăugat mai multe activități în rutina zilnică, a mers mult, a început să facă eexerciții și și-a schimbat obiceiurile alimentare. Rezultatul se vede: ea a slăbit aproape 74 de kilograme din ianuarie până acum!

Kelly Clarkson

Membra juriului emisiunii "The Voice" a vorbit mereu deschis despre greutatea ei și despre obiceiurile sale alimentare. Kilogramele în plus nu au fost motivul pentru care ea a slăbit, ci rezultatul stării sale de sănătate: vedeta a avut probleme cu tiroida, și-a schimbat dieta și stilul de viață și a dat jos 16 kilograme.

Jonah Hill

Actorul s-a confruntat ani la rând cu problemele de imagine din cauza greutății sale care l-a făcut vulnerabil la critici. El a decis să se consulte cu un nutriționist, și-a schimbat dieta și stilul de viață, a început să practice joggingul și să facă abdomene și flotări, iar rezultatele mult dorite au apărut: Jonah Hill e complet schimbat acum.

Simon Cowell

Celebrul prezentator de televiziune a decis să-și schimbe stilul de viață în acest an. A renunțat la alimentele bogate în grăsimi și la dulciuri și a început săfacă mai multă mișcare. Curând, a început să se simtă mai bine și să se bucure de un somn mai odihnitor. Cowell a slăbit aproape 27 de kilograme.

Marissa Jaret Winokur

Actrița a devenit îngrijorată de sănătatea ei și a decis să ia măsuri. Și-a schimbat stilul de viață și a plătit un antrenor personal care să o ajute cu un plan de exerciții fizice. Rezultatul: 22 de kilograme mai puțin în șase luni!

Alec Baldwin

În 2012, actorul american a vorbit despre problemele sale de sănătate: doctorul îi comunicase că era prediabetic. A fost un semnal de alarmă pe care l-a trezit: Baldwin a renunțat la zahăr, a început să facă Pilates și a slăbit aproape 13 kilograme în patru luni.

Kathy Bates

Actrița din "American Horror Story" a slăbit aproape27 de kilograme cu o metodă proprie, pe care, mai în glumă, mai în serios, o numește "mindfulness" - ea împinge pur și simplu farfuria din fața sa când simte că stomacul e plin. I-a luat ceva timp să învețe cum să-și asculte corpul, dar rezultatul este impresionant.