7 staruri care demonstrează că imperfecțiunile fizice te fac mai puternic

Winnie Harlow, care suferă de vitiligo din copilărie, și-a dorit să fie un model de succes, iar perseverența și determinarea sa au dat roade. Descoperă și alte staruri care au reușit să depășească orice barieră în calea succesului. Te vor inspira!

Winnie Harlow

Încă din copilărie, Winnie Harlow și-a dorit să fie model. Winnie suferă de vitiligo din primii ani de viață, o afecțiune care provoacă decolorarea pielii. Copilăria sa a fost dificilă din cauza prejudecăților. Ceilalți copii o numeau vacă, zebră și îi făceau viața la școală un calvar. Dar Winnie nu s-a lăsat demoralizată. După participarea în cadrul show-ului America's Next Top Model a devenit unul dintre cele mai căutate modele din lume. În cadrul unei conferințe, Winnie a vorbit despre faptul că vitiligo este o boală de piele, nu un blestem care îți distruge viața.

Stephen Hawking

Când avea 21 de ani, Stephen Hawking a fost diagnosticat cu paralizie, iar medicii i-au spus că mai are de trăit doi ani și jumătate. Stephen nu numai că și-a continuat studiile, dar a reușit să ajungă unul dintre cei mai renumiți fizicieni și ambasadori ai științei din timpurile noastre. În 1985, Stephen a rămas fără voce, dar asta nu a fost o barieră pentru omul de știință.

Peter Dinklage

Starul din Game of Thrones, Chronicles of Narnia și X-Men este dovada vie că talentul, carisma și munca intensă pot depăși orice obstacol. Peter s-a născut cu o boală ereditară numită acondroplazie ce provoacă nanism. Actorul are o înălțime de 1,35 m. Peter nu se simte jignit atunci când este numit pitic și chiar glumește pe seama afecțiunii sale: "Cred că mama a trecut pe lângă o centrală nucleară când era însărcinată".

Sylvester Stallone

În timpul nașterii, nervii faciali ai lui Sylvester Stallone au fost afectați din cauza unei erori medicale. Acest lucru a provocat paralizia parțială în partea stângă a feței și un defect de vorbire permanent. Deși aceste probleme păreau incompatibile cu o carieră în actorie, Sylvester a jucat în nu mai puțin de 50 de filme, printre care Rocky, The Expendables sau Rambo. Stallone a reușit să devină un actor de talie mondială bazându-se pe imaginea de erou brutal, cu mușchi de oțel.

Forest Whitaker

Forest Whitaker s-a născut cu o afecțiune numită ptoză palpebrală congenitală care se manifestă prin căderea pleoapei, în cazul său la ochiul stâng. Dar această afecțiune nu l-a împiedicat pe celebrul actor să aibă un succes major. Forest a primit un premiu Oscar pentru cel mai bun actor, dar deține și alte câteva premii Globul de Aur, Emmy sau BAFTA.

RJ Mitte

Din primii ani de viață, RJ Mitte a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală, o afecțiune gravă care afectează capacitatea creierului de a coordona mișcările corpului. În serialul de succes Breaking Bad, RJ joacă rolul lui Walter White Jr, care suferă de aceeași boală. RJ își dorește să ajute persoanele care au probleme fizice și a devenit reprezentantul unei campanii numite "Inclusion in the Arts and Media of People With Disabilities" (Includerea în artă și media a persoanelor cu dizabilități).

Nick Vujicic

Nick Vujicic s-a născut cu o afecțiune genetică rară numită tetra-amelie, care se manifestă prin lipsa membrelor. Dar povestea sa reușește să inspire milioane de oameni din întreaga lume. Nick a reușit să depășească problemele fizice, are o familie frumoasă și a scris câteva cărți prin care ne reamintește că nimic nu este imposibil și că singurele bariere sunt cele pe care ni le punem singuri. În prezent, Nick Vujicic este speaker motivațional și îi ajută pe ceilalți să-și găsească drumul în viață.
MAI MULT DESPRE: vedete