5 vedete care s-au întors în România după ce nu au reuşit să se îmbogăţească în străinătate

10 Aprilie 2015
Celebritatea le-a luat minţile unor vedete din România şi, în goana după bani sau după fericire, au decis să plece din ţară şi să-şi încerce norocul şi în străinătate. Din păcate, unele celebrităţi nu au reuşit mare lucru peste hotare şi s-au întors, până la urmă, acasă.

Lucian Viziru s-a întors din Germania

Lucian Viziru, vedetă ce nu mai apăruse de mult la televizor, a fost prezent în show-ul „Ferma vedetelor“. Acesta a plecat din România în anul 2013, după ce a fost executat silit pentru o datorie de aproape 200.000 de euro. El era stabilit în Germania cu toată familia, lucrând ca antrenor de tenis. Din câte se pare, Lucian nu a mai rezistat în Germania şi s-a întors în România, primind 10.000 de euro de la Pro TV.

„Cel mai important este că fratele meu s-a întors acasă şi nu mai pleacă nicăieri. Acum suntem din nou o familie fericită împreună“, a spus Augustin Viziru atunci când fratele lui a părăsit emisiunea „Ferma vedetelor“.

Celia vrea să concerteze din nou în România

Jurnaliştii de la Libertatea au anunţat, zilele trecute, că Celia se pregăteşte să revină în România, după ce în urmă cu aproximativ doi ani părăsise ţara noastră. Cântăreaţa s-a mutat în Australia, alături de soţul ei şi de familia acestuia, însă sursa citată notează că, din luna mai, Celia se întoarce în ţara noastră şi va negocia mai multe contracte pentru a concerta din nou în România.

Andreea Antonescu şi-a lăsat soţul peste hotare

Cântăreaţa a plecat din România în urmă cu mai mulţi ani, alături de soţul ei, destinaţia fiind Statele Unite ale Americii. Deoarece în SUA viaţa nu a fost atât de roz pe cât credea Andreea Antonescu, între ea şi soţul ei au apărut unele neînţelegeri.

Cei doi au decis să nu divorţeze, însă artista s-a întors în România, unde şi-a reluat cariera muzicală, iar soţul ei a rămas în SUA.

Cream a revenit acasă

Anul trecut, Claudia Pavel, cunoscută de public sub numele de Cream, a revenit în România, după ce a petrecut mai mulţi ani în Statele Unite.

Ea a lansat o nouă melodie şi a fost actriţă principală în filmul românesc „Terapie pentru crimă“, care a rulat în toate cinematografele din ţară.

Lili Sandu a fost coprezentatoare la „Dansează printre stele“

Lili Sandu a plecat, în urmă cu mai mulţi ani, în Statele Unite, în speranţa că va ajunge actriţă la Hollywood. Din păcate pentru ea, a ajuns să cânte în pub-uri, devenind o anonimă.

Ea s-a întors anul trecut în România şi a fost, alături de Victor Slav, coprezentatoare la emisiunea „Dansează printre stele“, de la Antena 1, care a ieşit însă din grila postului, din cauza audienţelor foarte slabe.