5 vedete care au intrat în politică. Află ce le-a mânat în luptă

26 Septembrie 2012
Vedetele din România au încercat, de-a lungul timpului, să-i ajute pe oameni, iar unele celebrităţi au ales să intre în politică, în speranţa că aşa se vor apropia mai mult de popor.

Gabi Firea este membru PSD

Cea mai recentă trecere din paginile tabloidelor în partidele politice o are în prim-plan pe Gabriela Vrânceanu Firea. Soţia lui Florentin Pandele s-a înscris în PSD, organizaţia Ilfov.

„Dacă voi răspunde criteriilor, voi intra şi într-o competiţie pentru Parlament. Vreau să fac mai mult pentru oameni. Soţul meu a avut o contribuţie în decizia mea. Eu sunt o femeie care îşi ascultă soţul“, şi-a motivat Gabi Firea decizia.

Andrei Zaharescu este purtătorul de cuvânt al lui Ponta

Fostul jurnalist de la Antena 1 a devenit, în luna mai a acestui an, purtătorul de cuvânt al premierului Victor Ponta. „Vreau să explic ceea ce explicam şi pe TV, astfel încât lumea să înţeleagă ce se întâmplă. Primul lucru în comunicare este înţelegerea“, a spus Andrei Zaharescu atunci când a acceptat propunerea.

Mugur Mihăescu a candidat la Primăria Sectorului 5

Fostul umorist din trupa „Vacanţa Mare“, cunoscut sub pseudonimul „Garcea“, a intrat în politică pentru că urăşte politica, după cum a spus chiar el. El a candidat, în acest an, pentru Primăria Sectorului 5, ca independent.

Mugur Mihăescu a mai făcut parte, în trecut, şi din Partidul Verde, cea mai mare dorinţă a lui fiind să reconstruiască Centrul Istoric şi să facă din România o ţară de care fata lui să fie mândră.

Teo a fost deputat PDL

Teo Trandafir a anunţat, la începutul acestui an, că demisionează din funcţia de deputat, aceasta fiind o necesitate impusă de starea sa de sănătate.

Fosta prezentatoare de la PRO TV era membru PDL şi intrase în politică pentru „a mişca ceva în Parlament, ca un adevărat luptător“, după cum a spus chiar ea.

Oana Zăvoranu a fost membru PRM

Vadim Tudor a adus-o, în urmă cu mai mulţi ani, pe Oana Zăvoranu în Partidul România Mare. Ea ajunsese în PRM pe postul de consilier de imagine al lui Vadim Tudor şi spera să facă treabă bună.

Cu toate că au apărut în mai multe conferinţe de presă împreună, Oana a decis până la urmă să părăsească partidul şi să se dedice carierei artistice.