12 femei celebre care au ales să nu se căsătorească niciodată

25 Iunie 2022
În secolul trecut, staruri precum Coco Chanel și Greta Garbo au decis să rămână singure din diferite motive. Iar în prezent, unele femei celebre le urmează exemplul. Kylie Minogue, Charlize Theron sau Lucy Liu nu au fost căsătorite niciodată și nici nu au astfel de planuri. 
 

Descoperă 12 femei celebre care nu au fost căsătorite niciodată. 

Citește și: Fericiți și fără acte. 8 cupluri de vedete care sunt împreună de mulți ani, dar refuză să se căsătorească

Foto: Hepta 

Charlize Theron

Actrița sud-africană nu a fost căsătorită niciodată și nici nu își dorește acest lucru. Ea a declarat în trecut că pentru ea căsătoria nu este importantă. Actrița a dezvăluit că nu se simte singură și că le oferă toată iubire ei celor doi copii adoptați ai săi. 

Emilia Clarke

Emilia Clarke, una dintre cele mai frumoase femei din lume, nu este căsătorită. Actrița a dezvăluit că nu mai are de gând să intre în relații cu actori și este de părere că relațiile reușite dintre actori de succes sunt foarte rare. 

Kristin Davis

Spre deosebire de personajul său Charlotte din „Sex and the City”, Kristin Davis nu a fost căsătorită niciodată și nici nu și-a dorit vreodată acest lucru. Ea a spus că nu are timp pentru relații și își dedică toată energia pentru creșterea celor doi copii ai săi, ceea ce o face să se simtă împlinită. 

Kylie Minogue

Cântăreața australiană nu a fost căsătorită niciodată și a declarat că acesta nu a fost niciodată scopul ei. În anul 2017 relația sa cu Joshua Sasse, cu care a fost logodită, s-a încheiat înainte ca cei doi să ajungă la altar. Kylie Minogue a spus că logodna a fost mai mult un experiment pentru ea și că, de fapt, nu și-a dorit să se căsătorească.

Diane Keaton

Diane Keaton a avut relații cu actori faimoși de la Hollywood, printre care Al Pacino și Warren Beatty. Niciuna dintre relațiile sale nu a ajuns până la mariaj, dar actrița consideră că acest lucru nu este o problemă. Diane continuă să apară în filme de succes, iar după ce a împlinit 50 de ani a adoptat doi copii. 

Oprah Winfrey

Una dintre cele mai bogate femei din lume, Oprah a dezvăluit că în viața sa nu era loc pentru mariaj și copii. Ea a spus că nu regretă această decizie și crede că a fi mamă și soție este o muncă dificilă, mai ales pentru o persoană orientată asupra carierei. 

Lucy Liu

Deși a fost logodită cu Zach Helm, relația lor nu a ajuns până la căsătorie. În schimb, actrița din „Kill Bill” și-a dedicat viața fiului său, Rockwell Lloyd, pe care îl crește ca mamă singură. 

Dana Delany

Actrița Dana Delany nu și-a dorit niciodată „să se așeze la casa ei”. Starul din „Neveste disperate” a avut numeroase oportunități de a se căsători, dar a decis că se simte foarte bine singură. Ea a spus că numai o persoană specială ar putea să o facă să se răzgândească. 

Winona Ryder

Celebra actriță a avut de-a lungul timpului numeroase relații cu staruri de la Hollywood, dar nu a fost niciodată căsătorită. Ea a declarat că mariajul nu este cel mai important lucru din viața sa. Într-un interviu, Winona a glumit că este cununată cu Keanu Reeves, pentru că scena nunții din filmul „Dracula”, în care au jucat împreună, a fost oficiată de un preot adevărat. 

Patricia Kaas

Patricia Kaas a declarat că pasiunea ei pentru muzică îi ocupă cea mai mare parte a timpului. Celebra cântăreață a spus că nu este o persoană alături de care se poate trăi ușor, iar un bărbat care apare în viața ei trebuie să accepte faptul că fanii săi sunt marea ei iubire. 

Edie Falco

Actrița din „Clanul Soprano” nu și-a făcut niciodată o prioritate din a se căsători. Ea a declarat că a fi o mamă bună pentru cei doi copii adoptați ai ei este mult mai important pentru ea decât orice relație sau căsătorie. 

Sheryl Crow

Sheryl Crow nu a fost căsătorită niciodată, dar faimoasa cântăreață a fost logodită de trei ori. În prezent ea își dedică timpul celor doi copii ai săi și nu neagă faptul că s-ar putea căsători cândva. Cu toate acestea, ea spune că are așteptări foarte mari de la un potențial soț.