11 copii de vedete care se descurcă bine în viață: Părinții lor au cu ce se mândri!

Părinții sunt cel mai apropiat model pentru copiii lor, iar aceștia tind în mod natural să le urmeze exemplul, lucru demonstrat statistic. Conform unui studiu citat de Bright Side, fiica unui asistente medicale are, în medie, de 3,75 ori mai multe șanse să îmbrățișeze această profesie. Iar acest lucru nu li se întâmplă doar oamenilor obișnuiți. Copiii vedetelor urmăresc de mici activitatea părinților, se obișnuiesc cu ce fac ei și le preiau exemplele și sfaturile.
Când devin adolescenți, mulți știu deja ce vor să facă în viață și caută să se descurce pe cont propriu, supravegheați, îndeaproape sau de la distanță, de părinții lor celebri.

Bright Side ne arată câteva exemple în care copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și devin mai buni în ceea ce fac, încercând să-și demonstreze valoarea.

Lourdes Leon

Fiica Madonnei îi seamănă în multe feluri celebrei cântărețe. Ea luptă pentru drepturile femeilor, îi place să șocheze și se implică în modă. Lourdes a moștenit și talentul mamei sale, pe care l-a valorificat cântând ca voce de back-up pentru piesa "Superstar" a Madonnei.

Brooklyn Beckham

Cel mai mare dintre fiii soților Beckham își clădește o carieră în modelling. A apărut prima oară pe ecrane când avea doar trei ani, iar astăzi are peste 11 milioane de admiratori pe Instagram. Brooklyn este și un fotograf de perspectivă.

Bianca Van Varenberg

Fata zburătoare este fiica lui Jean-Claude Van Damme și și-a făcut un nume pe cont propriu în lumea sporturilor de contact. Când era mică, Bianca îl ura pe tatăl ei, dar când a crescut s-au împăcat și ea i-a urmat exemplul, ajungând să se antreneze împreună.

Lily-Rose Depp

Fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis este model și actriță. Karl Lagerfeld a ales-o ca imagine când abia împlinise 15 ani. Un an mai târziu, ea a devenit imaginea parfumului Chanel No. 5. Lily-Rose a apărut și în câteva filme.

Vivienne Marcheline Jolie-Pitt

Deși are numai zece ani, Vivienne a apărut deja pe marele ecran. În 2014, ea a jucat cu mama sa în "Maleficent", în rolul prințesei Aurora. A primit rolul pentru că ceilalți copii aduși pentru audiții se temeau de personajul interpretat de Angelina Jolie, iar Vivienne a fost singura care nu a avut emoții.

Ida Lundgren

Fiica actorului a fost cucerită de sport. Lucrează mult în sala de fitness cu tatăl ei și nu ratează niciun antrenament. Ida și-a făcut și o carieră de model.

Kelly Osbourne

Kelly a devenit celebră de mică, grație părinților ei faimoși. Este renumită pentru aspectul și expresivitatea ei. Este o persoană versatilă, ca și părinții ei, notează Bright Side. Kelly a reușit să devină cântăreață, actriță, realizatoare de televiziune și designer de modă.

Kaia Gerber

Fiica de 17 ani a supermodelului Cindy Crawford a intrat de mică în lumea modei și a devenit una dintre cele mai interesante figuri din acest sector. A pozat pentru numeroase reviste, are în portofoliu campanii pentru branduri importante și multe prezentări pe podium. În 2018 a fost desemnată "Modelul anului".

Rumer Willis

Fiica celebrilor actori Bruce Willis și Demi Moore a călcat pe urmele părinților și a devenit actriță. Apare des în televiziune, iar în 2008 a fost desemnată Miss Golden Globe. Rumer a jucat și în câteva filme cu părinții ei.

Mick Schumacher

Mick este pilot de curse ca și tatăl său. A participat la curse de karting când avea nouă ani, apoi a preluat moștenirea tatălui său, iar anul trecut a devenit campion european în Formula 3. Urmând exemplul tatălui său, tânărul a urmat academia Ferrari.

Rafferty Law

Fiul actorului Jude Law a pătruns în industria modei. Mama lui, Sadie Frost, este designer, iar Jude Law a postat de câteva ori pentru reviste, așa că a avut de unde să învețe. Raff este și muzician și cântă la mai multe instrumente.