10 cupluri celebre care ne-au frânt inima cu divorțurile lor

14 Octombrie 2024

Chiar dacă divorțul este ceva obișnuit la Hollywood, unele despărțiri ne-au luat prin surprindere și ne-au întristat, deopotrivă.

 

Părea că povestea lor de iubire era una perfectă, însă primim încă o dată dovada clară că aparențele înșală. Acesta este și cazul acestor cupluri de vedete care au divorțat pe neașteptate, ca și când nu s-ar fi iubit niciodată!

 

Iată în galeria de mai jos 10 cupluri celebre care ne-au frânt inima cu divorțurile lor:

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Când Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii din Las Vegas, la aproape 20 de ani de la anularea primei nunți, a fost un moment grozav, care părea să dovedească vechea zicală că dragostea adevărată nu moare niciodată.

Cu toate acestea, se pare că magia nu a durat prea mult, deoarece acum, la doar doi ani de la nuntă, cei doi sunt deja în divorț.

De când și-au anunțat logodna în 2022, paparazzi nu i-au scăpat din ochi, iar Ben părea supărat în aproape fiecare fotografie de pe stradă sau de la evenimente. Actorul a fost văzut numai trist și nervos alături de Jennifer Lopez și toate aceste semne duceau spre un divorț iminent.

Angelina Jolie și Brad Pitt

Angelina Jolie s-a căsătorit cu Brad Pitt în 2014, relația lor începând din 2005.

Jolie a depus cererea de divorț în septembrie 2016, motivând "diferenţe ireconciliabile", iar în 2019 erau divorțați legal.

Bătălia pentru custodia celor şase copii ai lor a căpătat dimensiuni dramatice, Pitt fiind şi cercetat pentru acuzaţii de abuz. În cele din urmă, el a fost declarat nevinovat după ce Angelina l-a acuzat că l-a agresat pe unul dintre copii în timpul unui zbor cu un avion privat.

Angelina Jolie și Brad Pitt au negociat în repetate rânduri custodia copiilor și partajul. Inițial, ea a pretins custodie unică, apoi a acceptat custodia comună.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness s-au despărțit după o căsnicie de aproape trei decenii care părea perfectă.

Cei doi s-au întâlnit în timpul filmărilor la serialul de televiziune "Correlli" și s-au căsătorit pe 11 aprilie 1996, la Melbourne, la numai un an după ce s-au cunoscut.

În 2023, Hugh Jackman și soția sa Deborra-Lee Furness anunțau că se despart după 27 de ani de căsnicie.

Cei doi au pus capăt căsniciei lor pe cale amiabilă, dar fanii au rămas înmărmuriți.

Ei au împreună doi copii adoptați: Oscar Maximilian Jackman și Ava Eliot Jackman.

Sofia Vergara și Joe Manganiello

S-au cunoscut în 2014 şi s-au logodit în Hawaii după doar şase luni de relaţie. Dacă pentru Joe Manganiello aceasta era prima căsătorie, pentru actriţa din  Modern Family a fost a doua.

În 2015 au avut o nuntă de poveste, la care au participat 400 de persoane, printre ele numărându-se vedete precum Jennifer Lopez, Thalia, Jennifer Lopez, Reese Witherspoon sau Channing Tatum.

Visul s-a încheiat după 7 ani de căsnicie, în 2023, din cauza faptului că Joe își dorea să devină tată, pe când Sofia declara că e prea bătrână pentru asta.

Joe Jonas și Sophie Turner

Fără îndoială, divorțul dintre Joe Jonas și Sophie Turner a venit ca un trăznet pentru fanii acestora.

Cântărețul Joe Jonas și vedeta din Game of Thrones Sophie Turner au început să se întâlnească în 2016, iar pe 1 mai 2019, cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, Nevada.

Chiar dacă părea o poveste de dragoste fără sfârșit, Joe Jonas și Sophie Turner au decis să se despartă după 7 ani de relație și 4 de căsnicie.

Joe Jonas a depus deja cererea de divorț în 2023, unde se menționează că "mariajul dintre părți este iremediabil destrămat", pe fondul unor zvonuri de infidelitate care o implică pe soția sa.

Melinda French Gates și Bill Gates

În 2021, Bill Gates și Melinda Gates au anunțat printr-un comunicat de presă comun că au decis să divorțeze după 27 de ani de căsnicie.

Cei doi s-au cunoscut în anii 1980, când Melinda a început să lucreze la Microsoft.

S-au căsătorit în Hawaii în 1994 şi au împreună trei copii: Jennifer, Rory şi Phoebe.

Meryl Streep și Don Gummer

Meryl Streep a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat în 2023 că se desparte de soțul ei, sculptorul Don Gummer, după 45 de ani de relație.

Don Gummer și Meryl Streep s-au cunoscut în 1978, iar șase luni mai târziu, aceștia se căsătoreau în casa părinților actriței.

Cei doi au împreună patru copii: Henry Wolfe, Mamie Gummer, Grace Gummer și Louisa Jacobson.

Brad Pitt şi Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a fost căsătorită cinci ani cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu Angelina Jolie.

Deşi Jennifer Aniston primea ulterior confirmarea că între Brad și Angelina chiar a existat o relație care s-a transformat în căsnicie, cei doi au rămas în relaţii foarte bune.

Demi Moore și Bruce Willis

Bruce Willis și Demi Moore au format odată unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood.

Au avut o carieră de succes și o familie minunată, crescând împreună trei copii. Cu toate acestea, în 2000, după ce au fost căsătoriți timp de 13 ani, au decis să pună capăt relației lor.

Deși opinia publică considera că mariajul lor era unul magic, existau probleme de bază care, într-un final, au dus la separarea lor.

Charles și prințesa Diana

Charles și Diana au avut o nuntă ca-n povești în iulie 1981, dar relația lor s-a răcit la scurt timp după căsătorie.

Pe 24 august 1996, cei doi au divorțat oficial, la un an după ce Lady Di spunea în interviul difuzat de BBC că "erau trei persoane în căsnicia lor", făcând referire la Camilla, acum regină consoartă.

În 1997, Diana a început o relație cu Dodi Al-Fayed. În același an, pe 31 august, ea a murit, împreună cu iubitul ei, într-un accident de mașină produs la Paris.

Cei doi au doi copii împreună, prinții William și Harry, născuți în 1982, respectiv 1984.

MAI MULT DESPRE: divort, Hollywood, vedete, divorţ vedete