10 cupluri celebre care ne-au frânt inima cu divorțurile lor

Chiar dacă divorțul este ceva obișnuit la Hollywood, unele despărțiri ne-au luat prin surprindere și ne-au întristat, deopotrivă.

 

Părea că povestea lor de iubire era una perfectă, însă primim încă o dată dovada clară că aparențele înșală. Acesta este și cazul acestor cupluri de vedete care au divorțat pe neașteptate, ca și când nu s-ar fi iubit niciodată!

 

Iată în galeria de mai jos 10 cupluri celebre care ne-au frânt inima cu divorțurile lor:

1 din 11

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Când Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii din Las Vegas, la aproape 20 de ani de la anularea primei nunți, a fost un moment grozav, care părea să dovedească vechea zicală că dragostea adevărată nu moare niciodată.

Cu toate acestea, se pare că magia nu a durat prea mult, deoarece acum, la doar doi ani de la nuntă, cei doi sunt deja în divorț.

De când și-au anunțat logodna în 2022, paparazzi nu i-au scăpat din ochi, iar Ben părea supărat în aproape fiecare fotografie de pe stradă sau de la evenimente. Actorul a fost văzut numai trist și nervos alături de Jennifer Lopez și toate aceste semne duceau spre un divorț iminent.
MAI MULT DESPRE: divort, Hollywood, vedete, divorţ vedete
14 Octombrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod