Dosar Eva. 7 vedete care s-au pus pe slăbit în primăvara asta. Vezi cum arată!
Citeste si...
MAI MULT DESPRE:
primavara, alimentatie, nastere, dieta, mancare, artista, kilograme, vedete, carne, silueta, femei, barbati, slabit, regim, Nico, andreea marin, imagine, sotia, sala, alina sorescu, Luminita Anghel, fitness, greutate, showbiz, Mihai Bendeac, ingrasat, Oana Lis, Alexandru Ciucu, formele, diana bişinicu, Dosar Eva, tinutele, fora
14 Aprilie 2013
Comentarii (5)
da-o draeque de treaba ... chiar daca slabeste consumul excesiv de carne ii va urati pielea si o va imbatrani si mai rau ... Aia nu e dieta aia e o porcarie ...
bravo aislabit, dar te rog sa te mantii.sunt curioasa cu ce produse aislabit? nucred ca ai mancat alimente ne permise. ,precum nu te cred ca ai renuntat la carnea de pui.nu exista mix de regimuri.mix de regimuri ai facut ,mix de slabit ai sa ai .principalul este sa -ti vindeci gandirea si modul de abordare a hranei. respecta cele trei mese pe zi,ultima la ora cel tarziu 20,00 ,bea apa, si mergi cat mai mult pe jos,urca si coboara cel putin 12 trepte de scara pe zi cel putin de 5ori .daca vrei sa tinem legatura te rog scrie-mi, site voi invata un program cu mic dejun sanatoa.
*carne slaba* vroiam sa spun..carnea de pui ,de curcan si peste sunt carnuri slabe
''Am renunţat la carnea de pui şi la cartofii prăjiţi, mănânc mai mult porc''.....mi-a sarit in ochi chestia aia..pai mai oana daca te pui pe porc o sa ajungi sa areti ca o vaca incaltzata ,nu ca deja nu ai fi...porcul este plin de grasime 80 % grasime,20 %proteine..iar carnea de pui este 90 % proteine este printre putinele tipuri de carne,denumita si ''carne alba'',recomandata de nutritioniste in diete alaturi de carnea de peste si de curcan...porcul se recomanda pentru alea care vor sa tzina regim de ingrasare si de depunere de celulita si burta..sper ca ati inteles ideea
de cand este panarama de oana lis vedeta?ce fel de talent are fiintza aia ?...doar pentru ca este sotia mortzii in vacantza si ii o sugatoare de bani si faima pe interes de aia?
Posteaza comentariu