Ficateii de pui reprezinta o alegere perfecta pentru un pranz sau o cina. Consumati atunci cand sunt alesi si preparati corect, ficateii au numeroase beneficii pentru organism, fiind chiar un aliment esential in nutritie.
Cu toate acestea foarte multa lume cumpara din magazine ficatei toxici. Iata cum poti sa iti dai seama daca ficateii sunt toxici si ce greseli trebuie sa eviti in prepararea lor.
Ficatei de pui toxici: cum afli daca ficateii sunt toxici sau nu
Cel mai important lucru pe care trebuie sa il sti inainte si dupa ce cumperi ficatei de pui este ca termenul lor de valabilitate este de maximum 48 de ore. Nu cumpara niciodata ficatei necongelati care au un termen de valabilitate mai mare de doua zile!
Poti recunoaste ficateii de pui toxici fiind atent la cateva semne, usor de observat. In primul rand analizeaza cu atentie culoarea ficateilor: aceasta trebuie sa fie in mod normal maronie, cu nuante usor rosiatice.
Daca ficateii au o culoare deschisa, spre galbui, nu ii cumpara. De asemenea nu cumpara ficatei care au o culoare prea inchisa sau ficatei care au pete verzi pe suprafata lor. Citeste continuarea pe kanald.ro