Ziua Curajului la Zilele Biz

Zilele Biz incep luni, 12 noiembrie, cu Ziua Curajului, zi dedicata antreprenorilor. Trei sesiuni de prezentari, 15 speakeri si peste 150 de antreprenori si manageri, specialisti din companii mari si start-up-uri in audienta va asteapta in prima zi a celei de-a 11-a editii a Zilelor Biz. Prima sesiune va debuta cu “Provocarile antreprenorilor romani”, un studiu realizat in exclusivitate pentru Zilele Biz 2012 de compania de cercetare Unlock Market Research.

“Pentru antreprenori criza nu a insemnat o catastrofa, ci o reorganizare si sansa de a deveni mai intelepti. Spre deosebire de corporatistii care si-au pastrat joburi de confort, antreprenorii au fost afectati cel mai mult, insa ei nu se plang de criza, ci de reactia de impietrire si de frica a oamenilor in fata crizei. Totodata criza este cea care ajuta la trierea valorilor. Desi s-a tot vorbit de aceasta triere in ultimii patru ani, din 2012 asistam la o selectie clara a valorilor. In acest sens, majoritatea celor intervievati in studiul Unlock considera ca in 2013 vor ramane pe piata numai cei mai competenti.

Puturosii si impostorii se dau greu la o parte, dar acest val nu are cum sa nu-i trieze”, declara Adina Vlad, Managing Partner, Unlock Market Research.

“Lasati antreprenorii sa traga inainte societatea si economia!”, este indemnul cu care vine la Zilele Biz Aneta Bogdan, Fondator Brandient, cel mai cunoscut om de branding din Romania.

“Am numit aceasta zi, Ziua Curajului, ca o recunoastere pentru cei care cred pina la capat in ideea lor si persevereaza pana la reusita. Vom avea alaturi de noi la Zilele Biz oameni cu rezultate exceptionale si impreuna cu ei vom afla ce trebuie sa schimbam in gandire, comportament si actiune astfel incat sa ne programam pentru reusita”, spune Marta Usurelu, Redactor Sef, Revista Biz.

Deoarece toamna anului 2012 a venit cu noi schimbari in fiscalitate si in cadrul legal in care isi desfasoara activitatea companiile din Romania, o intreaga sesiune din cadrul Zilei de Antreprenoriat va fi dedicata fiscalitatii si codului civil.
Printre speakerii invitati la Ziua de Antreprenoriat se numara: Aneta Bogdan, fondator, Brandient; Adina Vlad, Unlock Market Research; Tiberiu Moisa, Director Executiv Clienti Corporativi & IMM, Banca Transilvania; Daniel Rusen, Product Manager Office365, Microsoft Romania; Dorin Bodea, Antreprenor, Senior Consultant Result Development; Octavian Badescu, antreprenor - fondator Sameday Courier, Retailplus Eastern Europe, Gift Express, Expert Flowers; Shachar Shaine, CEO Integra; Dragos Anastasiu, Presedinte Eurolines; Cristian Darmanescu, Alfredo Foods; Luisiana Dobrinescu, Avocat Fondator, Dobrinescu Dobrev SCA; Dragos Cabat, Managing Partner, efin.ro; Gabriel Biris, Founding Partner, Biris Goran; Adrian Porumboiu, Presedinte Agropan; Radu Enache, President & CEO, Continental Hotels; Florin Talpes, CEO, Bitdefender.

Zilele Biz este cel mai mare eveniment de afaceri din Romania, la care participa sute de manageri si antreprenori pe parcursul a cinci zile. Zilele Biz reprezinta un eveniment unic de invatare si networking, care explica trendurile in cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media&Marketing.  

Anul acesta, evenimentul ajuns la cea de-a unsprezecea editie, are loc intre 12-16 noiembrie, la Hotel Howard Johnson Bucuresti.  Zilele Biz este un eveniment organizat de revista Biz.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod