White Mahala sunt cei care vor canta in deschiderea concertului Oscar Benton de la Bucuresti, pe 2 noiembrie ora 19, la Sala Palatului

Managementul legendarului bluessman a confirmat trupa White Mahala ca " opening act" pentrul show-ul Oscar Benton - Still Alive.

White Mahala este o trupa nou infiintata dar  care are in componenta muzicieni cu experienta :Doru Cinca - tobe (ex Trupa veche),  Silviu Enache – chitara ( ex K-risma), Daniel Nicolae - clape (ex K-risma), Calin Vama - chitara bass, Ovidiu Niculescu – voce.

"Initial nu ne-am dorit sa cante cineva in deschidere - declara promotorul evenimentul de pe 2 noiembrie, impresarul german Christian Raetscher  dar baietii de la White Mahala au facut un cover in stilul lor dupa hitul lui Benton - Benson hurts Blues.

L-am prezentat managementului si Benton insusi l-a ascultat . Prima intrebare din partea lui a fost: ”Cati ani au  baietii astia ?”. I-am spus ca sunt cam de varsta celebrei lui piese. Chiar a fost impresionat de faptul ca niste tineri au facut un cover dupa un cantec atat de vechi . I-am spus  apoi ca solistul de la White Mahala, Ovidiu Niculescu este actor si chiar unul dintre cei mai titrati tineri  actori din Romania.(El se pregateste acum si pentru a  juca alaturi de celebrul Steven Seagul in noua pelicula intitulata  “A Good Man” ) – a mai adaugat Christian Raetscher.

Speram ca publicul venit pentru o intalnire istorica la Sala Palatului pe 2 noiembrie sa plece si cu placuta descoperire a unei trupe tinere autohtone care plonjeaza  (auto)ironic in apele blues-ului.