Vica Blochina si-a intinerit fata cu un procedeu abia aparut in Romania

Vica Blochina a vizitat zilele trecute clinica medicului estetician Iancu Morad, frecventata si de catre Catalin Botezatu si Tania Budi, pentru a apela la un tratament nou nout, abia intrat in Romania, care sa-i intinereasca fata. Vica nu s-a temut sa testeze acest tratament, a declarat ca are incredere totala in medicul ei.

"Tratamentul de Bio-Lifting induce o rejuvenare facială completă, care se bazează pe injectarea unui gel obținut din celule active recoltate din sânge propriu. Principalul beneficiu al acestui tratament este efectul de liftingimediat", a declarat dr. Morad.

Medicul Morad Iancu este pionierul care a introdus în România cunoscuta terapie Dracula, iar datorită experienței vaste în domeniu, a îmbunătățit metoda și a brevetat un tratament denumit Bio-Lifting.

Tratamentul presupune prelucrarea sângelui recoltat, pentru a se obține o plasma cu celule active. Ulterior, printr-o metodă proprie, această plasmă se activează și se transformă într-un gel activ( "Plasma-Gel"), care este 100% natural.



Efectul tratamentului este deosebit, pacientul beneficiind de întinerire, rejuvenare si volum la nivel facial.

Rezultatele sunt vizibile imediat după tratament și se mențin pe o durată îndelungată.

"Plasma-Gel"- Este soluția potrivită pentru cei care doresc o alternativa naturală a substanțelor clasice de umplerea- acid hialuronic, Colagen.