Din 18 septembrie, Prima TV pune "cireasa pe tortul" reality-show-urilor din Romania si ia "caimacul" audientelor!
Cel mai nou cooking-show autohton "hraneste" pofta de divertisment a telespectatorilor. In fiecare saptamana, dintr-un grup de patru vedete cu sare si piper, fiecare pregateste cina pentru celelalte trei, de joi pana duminica. Grupul de vedete cuprinde persoane cunoscute din diverse domenii, precum sport, politica, moda sau showbiz.
Vedeta care gateste este urmarita pe tot parcursul zilei. Telespectatorii o vor vedea cum merge la piata cu limuzina, scuterul sau taxiul, cum cumpara ce trebuie pentru cina, negociaza pretul cu zarzavagii sau culege ingredientele necesare din propria gradina, si ajunge in bucatarie, unde isi etaleaza maiestria in ale gatitului.
In cele din urma, in fiecare seara, la finalul cinei, vedeta care a gatit primeste puncte de la celelalte trei. In functie de numarul de puncte, duminica se desemneaza cel care va primi un premiu si titlul de "Gazda Perfecta".
Invitatii dau puncte gazdei pentru mancare, dar si pentru felul in care a aranjat masa, pentru atmosfera si felul in care au fost primiti. Cel care va evalua prestatia vedetelor este Horia Varlan, maestrul bucatar care va lua "Cireasa de pe tort".
Absolvent al cursurilor de arta culinara de la Cleveland Community College din SUA si posesor al diplomei de "Maestru in Arta Culinara", Horia a lucrat atat in Romania, cat si peste hotare, avand o vasta experienta manageriala in activitatile hoteliere.
Prin formatul sau, "Cireasa de pe tort" are o dinamica crescuta fata de alte emisiuni culinare. Ritmul ei este dat de competitia in care intra cele patru personalitati si de subiectivismul lor, inerent intr-o astfel de situatie. In plus, aceasta emisiune dezvaluie noi detalii din viata vedetelor.
Posteaza comentariu