Vara este anotimpul răsfățului, al senzualității și al relaxării. Vara aceasta descoperă-le pe toate într-un strop de Amarula, lichiorul cremă originar din Africa de Sud. Amarula captează exotismul unui continent misterios într-o aromă unică și intensă. Lichiorul fin este o descoperire în sine, a aromelor pure, sălbatice, dar totodată sofisticate. Este o experiență plină de rafinament.
În 1989 Amarula și-a început călătoria în peste 100 de țări, și continuă să răsfețe gusturile prin ingredientul său unic: fructul marula.
Acesta crește în sălbăticia sub-ecuatorială din Africa de mii de ani, iar încercările de a cultiva controlat marula au eșuat de fiecare dată. Pentru că nu s-au lăsat “domesticite”, fructele marula se culeg doar din sălbăticie, ceea ce conferă acestei băuturi fine o notă de exclusivitate.Mai mult decât atât, copacul marula, cunoscut în legendele africane drept “Copacul Căsătoriei” este un simbol de fertilitate și unitate, iar fructul său unic este preferatul elefanților.
În egală măsură, localnicii îl consumă și îi apreciază proprietățile curative și… afrodisiace.Odată cules, fructul marula, care conține de patru ori mai multă vitamina C decât o portocală, trece printr-un proces amănunțit de preparare și fermentare. Licoarea de Marula astfel obținută este dublu distilată și lăsată la maturat în butoaie de stejar timp de doi ani.
Într-un final, aromele pregnante se împletesc cu cea mai fină frișcă până se obține un lichior care răsfață și gusturile sofisticate.Rafinamentul lichiorului Amarula este recunoscut pe plan internațional nu numai prin aroma inconfundabilă, ci și prin premiile obținute, precum medalia de aur la Concursul Mondial de la Bruxelles din 2011.