Topul celor mai nocive mezeluri

În compoziţia mezelurilor pot să existe până la 14 aditivi care sunt nocivi pentru sănătatea noastră, arată un studiu realizat de Asociatia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Facultatea de Alimentaţie şi Turism din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, citat de ziarul Adevărul.

În compoziţia mezelurilor pot să existe până la 14 aditivi care sunt nocivi pentru sănătatea noastră, arată un studiu realizat de Asociatia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Facultatea de Alimentaţie şi Turism din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, citat de ziarul Adevărul.

Medicii ne recomandă să consumăm mai rar mezelurile din comerţ, însă trebuie să fii foarte atentă atunci când le alegi pentru a fi consumate de întreaga familie.

În urma verificărilor, se pare că cele mai sănătoase produse care au în compoziţia lor doar trei aditivi nocivi se numără:

  • Salam Victoria cu şuncă de porc (Carrefour)
  • Salam de vită (Carrefour)
  • Salam Reşiţa (Pikok)
  • Salam 4 anotimpuri (Zimbo)
  • Salam Boemia (PIKOK)
  • Salam 1A (Dulano)
  • Salam Veneţia (Dulano)
  • Salam Carne curcan şi porc (Dulano)
  • Salam Bistriţa (Pikok).


Vezi topul celor mai nesănătoase mezeluri pe www.adevarul.ro

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lorelei pe 23 Mar 2012, 14:20
    corelare titlu-subiect articol

    Titlul spune "Topul celor mai nocive mezeluri" si in articol lista e cu acele mezeluri care nu au foarte multi aditivi. Nu corelati titlul cu subiectul???

    1
    0

  • Alexandra pe 23 Mar 2012, 13:01
    ...

    Nu e pomenit nimic de muschiulet, sunca, pastrama, jambon, etc. Astea sunt naturale sau nu se stie?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod