TARGUL NATIONAL DE NUNTI AL ROMANIEI

- premiere absolute pe piata nuntilor si oferte utile pentru viitorii miri -
MARIAGE FEST, editia a XI-a se apropie de linia de start. La evenimentul din 1-3 Noiembrie sunt asteptati peste 15.000 de vizitatori in Piata Constitutiei, kilometrul 0 al Romaniei. Invitatia este intarita atat de catre noi, in calitate de organizatori, dar mai ales de catre cei peste 200 de expozanti, care asteapta cu nerabdare sa isi cunoasca viitorii clientii, mirii anului 2014.

Mariage Fest este evenimentul de nunti al anului in Romania si pentru ca aici viitoarele cupluri gasesc tot ce au nevoie pentru a se asigura ca nunta lor va fi una fara cusur si la un pret corect. De acest detaliu semnificativ ne ocupam noi de 11 editii, alaturi de partenerii nostri tranditionali, dar si de numarul din ce in mai mare de proaspeti expozanti, care vor intregi imaginea industriei nuntilor din Romania.

Timp de 3 zile, programul este incarcat si va invitam sa nu ratati niciun ingredient.

Pentru moment, iata cateva date de ultima ora:

EXPOZANTII NOSTRI SUNT UNICI

Fie ca doriti sa organizati o nunta de 60 de persoane, de 1.000 persoane sau oricat in acest interval, locatiile prezente la MARIAGE FEST vor veni cu ofertele lor: reduceri tip Black Friday pentru 2013 si lansari in premiera de meniuri pentru 2014.
Locatii cu poveste, sustinute de vedete, artisti si oameni marcanti ai culturii romanesti se intrec in acelasi cadru pentru a va cuceri si a va convinge ca locatia lor este locatia nuntii dvs. Noi i-am convins pe toti sa vina in acelasi loc si sa va prezinte noutatile.

Stim sigur ca doriti ca momentele sa fie de neuitat si pastrate vii pe 'peliculele' foto-video, asa ca artisti fotografi si videografi va vor prezenta imagini alese ale evenimentelor pe care le-au facut deja nemuritoare.

Tot la Mariage Fest veti putea alege din peste 2.000 modele de verighete, multe dintre acestea realizate manual cu materiale dintre cele mai renumite si alese. Retineti va rugam 'pudra de diamant', despre care creatoarea Diana Bisinicu va poate oferi in mod sigur detalii in cadrul evenimentului.

Tortul va este prezentat de catre cofetarii cu traditie de zeci de ani in Romania, pentru ca gustul sau sa fie pe gustul dvs. Companii organizatoare de evenimente de la A la Z se vor intrece pentru a va castiga bugetele, oferindu-va idei tematice si inedite de petrecere a nuntii.Nelipsitele rochii de mireasa va putem spune doar atat: au reduceri consistente, iar pe multe nu le-ati vazut inca, pentru ca sunt lansate la noi, la MARIAGE FEST.
Atmosfera va fi desigur intretinuta de artistii dvs. preferati, invitati in scena de gazda dvs. foarte amuzanta, Andrei Duban.


Si pentru ca ne placem sa facem istorie, impreuna cu expozantii si dvs., vizitatorii nostri, va asteptam sa aflati informatii de prima mana chiar de la specialisti.Pe toata durata evenimentului, veti avea ocazia sa ascultati consilieri personali, artisti fotografi, organizatori si specialisti, care va vor spune direct de pe scena Targului National de Nunti cum e mai bine sa va administrati bugetul nuntii si ce se poarta in sezonul 2014.

Ascultati-i cu atentie, deoarece sfaturile lor va vor fi de folos!

Programul seminariilor cu public este:

VINERI 01 noiembrie:  14.00 Workshop : “Despre nunta” - Speaker: Iulia Stan, specialist organizare evenimente; 16.00 Workshop “ Planificarea nuntii – sfaturi ca sa nu uiti nimic in ceea ce inseamna organizarea unei nunti”- Speaker: Alexandru Manea, specialist organizare evenimente; 18.00 Workshop “ Transformati nunta intr-o poveste” - Speaker: Olga Ghitac, Consilier personal
 
SAMBATA 02 noiembrie: 11.00 Workshop “ Gaseste-ti rochia perfecta pentru ziua cea mare”- Speaker: Mirela Bena – Consultant rochii de mireasa; 13.00 Workshop “ Ce face, de fapt, un organizator de nuntii?”- Speaker: Andra Petrescu, specialist organizare evenimente; 17.00 Workshop “ Trenduri Make-up “- Speaker: Andreea Lazarescu, make-up artist; 19.00 Workshop “ Cum iti alegi fotograful”- Speaker: Horia Sarghi, foto fabricant
 
Duminica 03 noiembrie: 11.00 Workshop “ Universul florilor”- Speaker: Otilia, designer floral; 13.00 Workshop “ Cum sa alegi singura un spatiu perfect pentru nunta ta”- Speaker: Corina Mihai, specialist organizare evenimente; 15.00 Workshop “ Transforma-ti gasirea rochiei de mireasa intr-un lucru simplu.” - Speaker: Olga Ghitac, Consilier personal
 
PROGRAM EXPOZITIONAL
Vineri, 01 noiembrie, 12.00-20.00
Sambata, 02 noiembrie, 10.00-20.00
Duminica, 03 noiembrie, 10.00-18.00