Style & Nature Green Carpet Event

16 Octombrie 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Style & Nature Green Carpet Event

Designeri vestimentari şi de accesorii, artişti, fotografi şi pictori îşi dau întâlnire în data de 18 octombrie, la cel mai “verde” eveniment al toamnei – Style & Nature Green Carpet Event! O expoziţie glossy sub umbrela stilului şi a durabilităţii ce are ca temă de inspiraţie elementele naturii şi armonia din natură.

Expoziţie ce promovează reducerea consumului, refolosirea resurselor şi asumarea responsabilităţii faţă de ceea ce ne înconjoară. La sediul Willbrook, pe data de 18 octombrie poţi vedea cu ochii tăi cum au transpus natura în imagini maeştrii fotografiei, în ţinute şi accesorii designerii. Poţi afla cum se vede natura din cel mai urban loc al ei.

Demarat de Maria Andrei în 2008 cu evenimente precum Clean up the World Day, Style & Nature Gold Event şi Dance for the Climate, conceptul Style & Nature continuă şi anul acesta cu o expoziţie inedită ce va continua din data de 22 octombrie la Baneasa Shopping City, timp de două săptămâni în cadrul campaniei Nordul face Spectacol.

Recunoscută drept un formator de opinie în materie de stil, Maria demonstrează o energie greu de egalat când vine vorba de implicare - constantă şi extrem de activă - inclusiv ca Fashion & Beauty Director sau organizator de evenimente, remarcându-se printr-o extraordinară atenţie la detaliu în tot ceea ce întreprinde sau creaza.

Numele Mariei Andrei este echivalent cu profesionalismul şi standardul de calitate foarte ridicat, iar experienţa ei profesionala a fost şi rămâne o carte de vizită impecabilă, fie ca director de stil al paginilor de modă, frumuseţe sau lifestyle a unor reviste de top de pe piaţa românească - FHM, BFresh, Cosmopolitan, Beau Monde, Burda, etc, dar şi ca director artistic în organizarea de mari evenimente, de la festivaluri şi prezentări de modă, la concursuri de frumuseţe, evenimente de gală, lansări de produse, inaugurări etc.


Maria Andrei rămâne însa un nume apreciat şi ca Wardrobe Designer, inclusiv în domeniul advertisingului, fiind de mai mult de 10 ani creatoarea costumelor din zeci de spoturi publicitare sau a campaniilor de promovare pentru mari companii naţionale sau multinaţionale.  Înarmată cu răbdare, perseverenţă şi voinţă, Maria Andrei recunoaşte cu modestie că a învăţat câte ceva de la toţi cei cu care a lucrat şi care au format-o în a deveni omul de astăzi.  După cum afirmă chiar ea, “am descoperit lumea fascinantă a modei în urmă cu 18 ani şi de atunci am învestit cea mai mare parte a timpului în faţa sau în spatele camerei, fie că foto sau video, iar acesta pare doar începutul”.

Începând cu anul 2008, Maria a lansat conceptul "Style & Nature" care doreşte să atragă atenţia asupra faptului că stilul de viaţă poate fi unul echilibrat şi că "împreună" putem trai într-o lume mai curată, Natura fiind o sursă de inspiraţie fără graniţe.  În 2009 a dansat pe gheaţă alături de o lume întreagă pentru atenţionarea asupra schimbărilor climatice cu evenimentul “Let’s dance for the Climate", iar conceptul "Style & Nature" a căpătat astfel noi valenţe.  În anul 2012 organizează Style & Nature Green Carpet Event - pentru că Natura este mereu la moda, iar artistii cu care şi-a unit forţele o prezintă acum în toate formele ei perfecte.  Mai multe date despre eveniment puteţi găsi pe siteul www.styleandnature.ro sau pe pagina de facebook a evenimentului: http://www.facebook.com/StyleandNature

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod