Stil fără compromis: 7 sfaturi pentru a-ţi reorganiza geanta

În ultimii ani, trend-ul pentru genţile de dimensiuni mai mici s-a extins în Europa. În timp ce clutch-urile şi genţile mai mici sunt nişte itemuri nemuritoare, acestea pot fi totodată inconveniente atunci când încerci să intoduci în ele toate obiectele de care ai nevoie în ziua respectivă.

Un studiu realizat de Logitech a dezvăluit că mai mult de jumătate din femei (61%) admit că poartă mai multe obiecte în geantă decât au nevoie în realitate. Cifrele arată că aproape o treime (19%) dintre cele intervievate au stricat sau deteriorat o geantă, încercând să introducă prea multe obiecte. Iar cele care au reuşit acest lucru s-au încadrat în media de vârstă 18-24 de ani. Dintre acestea, 62% admit că şi-au suprasolicitat genţile.

Dacă luăm în calcul şi trend-ul cu genţi de dimensiuni mai mici, este clar că introducerea tuturor obiectelor reprezintă o provocare. Iar tehnologia ocupă din ce în ce mai mult spaţiu.  Aproape 9 din 10 femei spun că telefonul este cel mai important obiect din geantă, iar peste 35% din femei poartă cu ele şi o tabletă. Din lista dispozitivelor menţionate se numără laptopurile, telefoanele Blackberry şi iPhone, readerele de card bancar, music playerele portabile, căştile şi multe altele, toate luptându-se pentru un loc în preţioasa geantă.

Pentru a le ajuta pe femei să-şi organizeze mai bine geanta, Logitech a apelat la consultantul în domeniul fashion-ului şi autoarea cărţii Kate Moss:Style, Angela Buttolph, pentru a da sfaturi legate de geanta personală.

Iată cele 7 sfaturi ale Angelei pentru o geantă organizată şi frumoasă:

1.

Prioritizează un spaţiu pentru smartphone-ul tău. Ai grijă ca întotdeauna când cumperi o geantă, aceasta să conţină un buzunar interior mare sau un spaţiu dedicat pentru telefon. Este obiectul pe care trebuie să-l găseşti imediat.
    
2.  Alege o căptuşeală deschisă la culoare. O mulţime de genţi au captuşeala neagră. Dar o geantă cu captuşeala deschisă la culoare face ca localizarea obiectelor să fie mult mai uşoară.
    
3. Sistemele de prindere pentru cabluri. Căştile, cablul de la încărcător şi alte cabluri sunt un motiv pentru crearea dezordinii. Sistemele de prindere sunt foarte folositoare pentru a ţine toate cablurile laolaltă.

4. Cheile. Un portofel dedicat cheilor le va face mult mai uşor de găsit în geantă. Poţi cumpăra modele colorate care se vor asorta cu stilul genţii.

5.    Organizare. Există variante ale obiectelor dedicate călătoriilor, de la cele permanente până la cele de beauty, astfel încât nu mai e nevoie să porţi versiunile mari.
Acest lucru va reduce considerabil greutatea din geanta ta.
Acelaşi lucru se aplică şi la tehnologia pe care o porţi în geantă. O husă-tastatură, precum Logitech Ultrathin Keyboard Folio, te va scuti în a căra un laptop. Mai mult, poate funcţiona şi ca e-reader, ceea ce te va scuti în a duce cu tine cărţi stufoase. Chiar şi tabletele pot fi mai mici, de exemplu iPad mini sau Samsung Galaxy Tab III de 7 inch, acestea intrând cu uşurinţă în genţi. Accesoriile precum Logitech Utrathin Keyboard Folio pentru iPad mini pot oferi o experienţă confortabilă a tastării chiar şi atunci când călătoreşti. Husa-tastatură este ultra-subţire şi uşoară aşa încât nu vei adăuga greutate genţii tale.     

6.    Îmbracă şi protejează-ţi tehnologia. Este cel mai bine să investeşti într-o carcasă protectoare pentru tabletă, astfel încât aceasta să arate bine oriunde şi oricând.
Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru iPad mini este o soluţie foarte bună: nu doar că îţi protejează iPad-ul, dar carcasa vine într-o varietate de culori, ceea ce îţi oferă posibilitatea de a o asorta cu geanta.

7.  Onestitatea este cea mai bună politică. Fii sinceră cu tine însăţi în legătură cu ce foloseşti în fiecare zi; toate acele obiecte de tipul “în cazul în care” îti pot îngreuna geanta. Studiul Logitech a dezvăluit că femeile mai tinere sunt cele care îşi încarcă nemotivat genţile. Revizuieşte-ţi conţinutul şi înlătură obiectele pe care nu le foloseşti în acea zi.



Angela ştie cât este de important să porţi cu tine lucrurile esentiale, dar într-o geantă frumoasă. “Nu suport să văd o geantă extraordinară, încărcată cu tot felul de lucruri. Dacă cheltui bani pe o geantă pe care o îndrăgeşti, este păcat să nu ai grijă de ea.”

Studiul a fost realizat de către firma Censuswide în perioada 30 august -  4 septembrie 2013 pe un eşantion de 1,076 de femei din Marea Britanie.