Sorin Bontea: "Îmi iubesc soţia la fel ca acum 23 de ani!"

Cel mai dur jurat de la MasterChef este un tătic fericit, foarte apropiat de cei doi copii ai săi, Miruna şi Iulian, şi un familist convins.

Cel mai dur jurat de la MasterChef este un tătic fericit, foarte apropiat de cei doi copii ai săi, Miruna şi Iulian, şi un familist convins.

Sorin Bontea a declarat pentru Pro Tv Magazin că este la fel de îndrăgostit de soţia sa ca acum 23 de ani, despre care spune că e "specialistă în prăjituri şi torturi delicioase".

"Cel mai frumos cadou pe care i l-am pregătit a fost inelul de logodnă şi dragostea pe care i-o port şi după 23 de ani", a spus el.

Bontea şi Miruna au doi copii, un băiat și o fată.

"Copiii mei au vârste diferite și personalități diferite, trebuie să le înțeleg nevoile ținând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu și sever atunci când se impune. Miruna, fiind cea mai mică, este mai răsfățată, iar Iulian este foarte înțelegător și protector cu ea. De câte ori sunt plecat, el îmi ține locul în casă", a declarat Sorin pentru ghidul TV.

"Iulian vrea să lucreze într-o companie de jocuri video sau să se facă pilot de curse. Iar Miruna îți dorește să ajungă doctor veterinar, pentru că îi plac foarte mult animalele, în special caii.
Ținând însa cont că are doar nouă ani, uneori mai vrea să fie și balerină sau cântăreață. Nu știu ce cariere vor alege, însă un lucru e cert: îi voi încuraja să facă ceea ce le place, să își transforme pasiunile în meserie, asta e cel mai important după părerea mea. Dacă faci ceva cu mare plăcere, nimic nu e prea greu"
, a explicat el.

 

 

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod