Sophia s-a intors acasa cu trenul! A calatorit cu pisica birmaneza in brate luandu-l prin surprindere pe controlor

Sophia a petrecut sarbatorile de iarna, mai intai in Maramures, unde a imbracat straie traditionale, specifice locului, a mers la colindat cu Viflaimul si a fost rasfatata de localnici cu mere, nuci si cozonaci.

Dupa cateva zile petrecute in Maramures, Sophia si iubitul ei, Victor, au plecat spre Roznov, orasul natal al artistei, de langa Piatra Neamt. Acolo solista si-a vizitat parintii si prietenii alaturi de care a petrecut Revelionul.

La miezul noptii, cei doi logodnici si-au reinoit juramintele de iubire si si-au pus dorinta ca in luna august sa aiba una din cele mai frumoase nunti din Romania.



Sophia a lansat in toamna anului trecut o colectie unicat de pulovere din lana organica, tricotate manual, ce contin motive traditionale romanesti.

Puloverele au forme cu totul inedite: suntin forma de cerc, de patrat, de diamant, cu maneci supradimensionate, chiar si frac, trenci sau hanorac. Piesele vestimentare sunt in mare voga peste hotare, fiind vandute in peste 10 tari, printre care Suedia, Germania, Japonia, Franta si Coreea, si purtate de bloggeri internationali, dar si vedete din Romania precum Inna, Carmen Negoita sau Teo Trandafir. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod