Meniul sofisticat si in acelasi timp foarte rafinat contine rulada de pui cu legume si mozzarella, tarta cu icre, frigarui de mozzarella si rosii cherry, butterfish cu crusta de ierburi aromate si garnitura de cartofi nature, baby carrot, broccoli si sos de portocala. Felul principal va fi cu adevarat special. Pulpa de rata si muschiuletul de porc, cu turnulet de piure gratinat cu parmezan vor fi deliciul serii.
Restaurantul La Historia ofera in seara de Revelion Open Bar. Nu vor lipsi vinurile Caloian Savignon Blanc, Caloian Feteasca Neagra, Caloian Rose, dar nici Campari, Cinzano, vodka Smirnoff, whiskey Johnnie Walker Red, J&B, berea Stella Artois si Beck’s, precum si sucuri naturale.
Evident, oricine va fi ospete de Revelion La Historia va avea parte si de o cupa de sampanie!
360 de lei de persoana, 10% discount pentru grupuri.
Rezervari si detalii meniu la telefon- 0722 626 043