Cu pălării de cowboy pe cap, Andreea şi Ştefan au aşezat două bucăţi imense de carne de vită prăjită pe grill, cu diametrul de 60 de centimetri, între chiflele de aceleaşi dimensiuni, realizate la comandă, şi au ornat fiecare strat cu salată verde, ceapă, castraveţi muraţi, roşii proaspete, maioneză, ketch-up şi mirodenii.
Rezultatul este spectaculos, fiind cel mai mare hamburger realizat până acum în Europa.
“Arată senzaţional! Sunt o mare gurmandă. Nu sunt adepta salatelor. Îmi plac hamburgerii, aripioare de pui picante, catofii umpluţi cu branză. Îmi plac preparatele clasice americane”, a declarat Andreea Mantea.
“Au făcut o treabă fantastică. S-au descurcat amândoi de minune fără a fi ajutaţi prea mult de bucătarul şef. Pe lângă faptul că arată senzaţional, hamburgerul este şi foarte gustos. Clienţii spun că avem cei mai buni burgeri din Bucureşti. Mă bucur să aud acest lucru. Am adus la Texas West Grill reţete clasice americane”, declară Nora Seroussi.
Hamburgerul realizat la Texas West Grill a fost secţionat şi consumat apoi de 25 de persoane, nu înainte ca vedetele care l-au preparat să se fotografieze cu mândrie alături de el.