„Prințesa Diana”, difuzat pentru prima oară în România la VIP Studios din cadrul Grand Cinema Digiplex

Pentru prima oară într-un cinematograf din România, filmul „Prințesa Diana” va fi difuzat la VIP Studios din cadrul Grand Cinema Digiplex. Producția, ce povestește ultima parte din viața celei mai iubite prințese din lume, va rula în avanpremieră pe data de 9 octombrie.
Filmul „Prințesa Diana” poartă spectatorii în viața secretă a uneia dintre cele mai iconice figuri feminine din toate timpurile, Prințesa de Wales (jucată de frumoasa Naomi Watts, nominalizată de 2 ori la Premiile Oscar). Regizorul Oliver Hirschbiegel (nominalizat la Premiile Oscar pentru producția „Der Untergang” din 2004) explorează ultimii 2 ani din viața Dianei, idilele ei secrete și divorțul tumultuos de Prințul Charles. Toate acestea, în momentul în care își luase viața în mâini, devenind o adevărată maestră a artei celebrității și unul dintre cei mai mari filantropi ai lumii.

Producția va fi difuzată la VIP Studios, sălile premium din Grand Cinema Digiplex, ce oferă o experiență unică – de la sunetul și imaginea de înaltă calitate, la ambianța modernă și luxoasă.
 
 
 
În timp ce urmăresc filmul, spectatorii se pot relaxa pe canapele confortabile de piele și se pot bucura de un meniu complet de finger food creat de un bucătar profesionist, alături de o selecție variată de snacks și băuturi. În plus, înainte de începerea spectacolului, invitații se pot relaxa în zona de lounge, ce beneficiază inclusiv de un spațiu destinat fumătorilor și de conexiune Wi-Fi.

Pentru mai multe detalii despre Grand VIP Studios, vizitați www.grandvipstudios.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod