Aida s-a apucat de găţiţ pe la 14-15 ani, de nevoie: părințîi ei lucrau și avea doi frați mai mici cărora trebuia să le facă de mâncare.
A învățat să gătească singură, iar pe parcursul anilor s-a perfecţionat. Îi place să mănânce sănătos, prin urmare găteşte numai cu ingrediente naturale.
Este din Buzău, însă s-a stabilit în Italia.
Este mămica a trei copii, cărora le găteşte foarte des şi nu le dă aproape nimic din comerţ. A lucrat ca ospătar, iar “MasterChef” înseamnă pentru ea un pas înainte. Crede că pasiunea pe care o pune în mâncare o deosebeşte de ceilalţi. Preparatele ei din finală i-au dat gata pe cei trei Chefi.
Pește cu broccoli, camembert şi piure de fenicul şi şofran
Muşchi de porc în crustă de migdale şi ierburi provensale proaspete
Miel cu ceapă caramelizată
"E cel mai bun peşte pe care l-am mâncat la MasterChef", a lăudat-o Chef Bontea.
"Şi e prima dată când un concurent foloseşte rubarbă", a observat şi Florin Dumitrescu.
“Astea chiar sunt farfurii de finală MasterChef", au concluzionat cei trei juraţi.