Preparatele cu care Aida a câștigat "MasterChef"

Farfuriile ei din finală i-au dat gata pe cei trei Chefi.
Aida s-a apucat de găţiţ pe la 14-15 ani, de nevoie: părințîi ei lucrau și avea doi frați mai mici cărora trebuia să le facă de mâncare. 

A învățat să gătească singură, iar pe parcursul anilor s-a perfecţionat. Îi place să mănânce sănătos, prin urmare găteşte numai cu ingrediente naturale. 
 
Este din Buzău, însă s-a stabilit în Italia.
Este mămica a trei copii, cărora le găteşte foarte des şi nu le dă aproape nimic din comerţ. A lucrat ca ospătar, iar “MasterChef” înseamnă pentru ea un pas înainte. Crede că pasiunea pe care o pune în mâncare o deosebeşte de ceilalţi. 
 
 

Preparatele ei din finală i-au dat gata pe cei trei Chefi.

Pește cu broccoli, camembert şi piure de fenicul şi şofran 
 
 

Muşchi de porc în crustă de migdale şi ierburi provensale proaspete 
 
 
 
Miel cu ceapă caramelizată 
 
 

"E cel mai bun peşte pe care l-am mâncat la MasterChef", a lăudat-o Chef Bontea. 

"Şi e prima dată când un concurent foloseşte rubarbă", a observat şi Florin Dumitrescu.
“Astea chiar sunt farfurii de finală MasterChef", au concluzionat cei trei juraţi. 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Mai 2013