Peste 250 CEOs și marketeri de top au participat joi la conferința Leaders in Marketing

Joi, 18 octombrie 2012, s-a încheiat prima ediție a conferinței internaționale Leaders in Marketing. Audiența a reunit peste 250 top manageri și practicieni din elita de Marketing și comunicare din România. Evenimentul a avut loc la Platinum Business and Conventions Center și a fost organizat de Paul Renaud și Oana Molodoi, parteneri Renaud Investments și Linked Events.

Cei zece speakeri internaționali, alături de experți locali au purtat audiența printr-un adevărat maraton de prezentari keynote, dezbateri în panel și workshop-uri interactive.

Ziua a început cu Mohamad Mourad, unul dintre speakerii de circuit preferați ai companiei Google. Managerul zonal Google Gulf a arătat care sunt implicațiile revoluției Youtube, a explicat insight-urile celor mai virale campanii video și a dezvaluit câteva dintre intențiile Google: “Vrem ca Google+ să devină identitatea voastră nr 1 pe Google”, a declarat Mourad.

“Advertising-ul pe Youtube va fi prioritar pentru noi ca formă de publicitate în zona de search” a mai adăugat acesta. 

Un speaker deosebit de apreciat a fost Michael Ruckman, unul dintre cei mai carismatici vorbitori internaționali din zona de Marketing pentru bănci. Atât prezentarea cât și workshop-ul său au relevat strategii inedite de marketing care transformă total relația dintre o instituție financiară și clienții săi. În aceeași idée, studiile de caz PwC au prezentat insight-uri cu exemple concrete despre cum schimbări minime dar importante in strategii de prețuri pot aduce creșteri de milioane de euro anual.

Una dintre cele mai apreciate zone de content a fost cea despre Marketing în domeniile IT&C și Telecom. Aici, branduri cum sunt Microsoft, IBM sau Vodafone - reprezentat de Colin Shea, VP Vodafone Cehia - au prezentat strategii de pricing, noi tehnologii, cloud marketing și cross channel marketing.

O altă arie de content a fost Digital Marketing. Pe acest subiect au avut loc prezentarea invitatei Kate Hamilton, Marketing Director Myriad Ag, workshop-ul interactiv condus de Bogdana Butnar și cel al lui Peter A.

Blackwell.

Evenimentul s-a încheiat cu o expoziție de fashion și lifestyle organizată de Maria Andrei, la care au participat invitații evenimentului alături de celebrități locale, artiști și designeri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod