Pentru cumparaturile la inceput de an scolar, H&M pregateste cuponul promotional care ofera o reducere de pana la 20%

H&M este alaturi de toti parintii aflati in febra cumparaturilor de inceput de an scolar si ofera o colectie noua pentru copii, cu tinute functionale, confortabile si sigure, in pas cu cele mai noi tendinte! Si pentru ca vrem ca experienta cumparaturior la inceput de sezon sa nu fie una stresanta pentru parinti, am pregatit cuponul promotional in baza caruia clientii pot obtine o reducere de 20% la urmatoarea achizitie din Departamentul de Copii.
Cuponul se regaseste in catalogul dedicat noii colectii de toamna pentru copii. Acesta este disponibil atat in versiune online, la acest link: http://internal.catalogs.hm.com/4103BackToSchoolKids/ro/ , cat si printat, in toate magazinele  H&M din tara, incepand cu 31 august.

Foarte important: Pentru a beneficia de reducere, clientii trebuie sa predea cuponul promotional in varianta printata sau decupata din catalogul H&M; versiunea online (prezentata pe smartphone sau alte dispozitive electronice) nu se ia in considerare in vederea acordarii reducerii.
Un cupon promotional este valabil pentru o singura achizitie (un singur bon fiscal).

Oferta este valabila in perioada 31.08-15.09.2013, in limita stocului disponibil, in toate magazinele H&M din Rominia.
 
 

Noua colectie H&M pentru copii pune accent pe culoare si confort si aduce piese de rezistenta la preturi foarte accesibile (tricou cu imprimeu colorant la 19,90 lei, bluza cu maneca lunga la 49,90 lei, jachete pentru baieti la 39,90 lei, pantaloni colorati la 39,90 lei  etc). Colectia este completata de o  gama larga de imprimeuri noi și accesorii amuzante care pun in valoare frumusetea fiecarei varste.

Gama H&M pentru copii se adreseaza ocaziilor celor mai diverse, de la joaca zilnica sau sport, pana la aniversari si petreceri tematice, iar tesaturile, in majoritate organice, au garantia sigurantei, atat pentru purtare cat si din punct de vedere al materialelor folosite pentru productia lor.
 Va invit sa aflati mai multe despre noua colectie pentru copii H&M precum si despre promotia din perioada 31 August – 15 Septembrie LA WWW.HM.COM/RO.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 15 Sep 2013, 10:07
    Hitler & Mussolini

    Cuponul pentur reducere este foarte slab promovat atat pe pagina de FB cat si pe pagina de Web. A fost imposibil sa il gasesc si sunt dezamagit, nu va obliga nimeni sa faceti promotii dar daca faceti nu va bateti joc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod