Eisberg Romania a initiat un parteneriat cu chef-ul Jakob Hausmann. Impreuna isi propun sa promoveze o viziune noua privind consumul de salata. Mai exact, este vorba de a aduce in atentia publicului salata nu doar ca aliment sanatos ci si ca preparat sofisticat si rafinat, care poate functiona perfect ca fel principal in cadrul unei mese. In acest sens, Jakob Husmann va crea o serie de retete care vor miza pe ingredientele de sezon dar si pe cele mai noi trenduri din gastronomie.
„Sunt foarte incantat de colaborarea cu Eisberg. Au o gama foarte ofertanta de mixuri de salata, care se preteaza excelent unor combinatii cu totul speciale. Impreuna ne-am propus sa va surprindem atat gustul, cat si creativitatea. Va invitam sa experimentati alaturi de noi” spune chef-ul Jakob Hausmann.
In cadrul proiectului, Eisberg isi propune si editarea unei carti de retete pe baza de salata in colaborare cu bucatarul elvetian. „Dat fiind ca Eisberg si Jakob Hausmann au origine comuna consideram ca am facut mixul perfect intre produsele noastre si talentul si experienta sa.
Urmareste retetele si sfaturile lui Jakob Hausmann pe www.facebook.com/IubescSalatele.
Posteaza comentariu