Orchestra vieneză Johan Strauss Ensemble revine în România

7 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Orchestra vieneză Johan Strauss Ensemble revine în România

Vals, polcă, triumfalul marş Radetzky şi, nu în ultimul rând, cele mai frumoase colinde ale lumii.

Orchestra vieneză Johan Strauss Ensemble revine în România pentru turneul extraordinar de Crăciun “Strauss Forever”. Cei doi prim solişti ai orchestrei palatului Schonbrunn, violonistul şi dirijorul Russel McGregor şi soprana mutipremiată Romana Beutel, vor urca pe scenă la fiecare dintre cele şapte spectacole programate în cadrul acestui turneu. Seria concertelor debutează duminică, 11 decembrie, în sala Filarmonicii Banatul din Timişoara, cu un spectacol plin de vervă, inventivitate şi veselie, care să amintească de eleganta tradiţie vieneză a sărbătorilor de iarnă.

Spectacolul de la Timişoara va fi urmat de concerte în alte cinci oraşe din România: Cluj (12 decembrie), Târgu Mureş (14 decembrie), Mediaş (15 decembrie), Braşov (16 decembrie) şi Sibiu (17 decembrie). Turneul se va sfârşi luni, 19 decembrie, la ora 20.30, în sala mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, cu un spectacol grandios la care este invitat şi baritonul austriac Michael Havlicek, faimos in Europa pentru rolurile interpretate în operetele de Johann Strauss.

Biletele pentru spectacolul de la Bucureşti costă între 20 şi 200 de lei, în funcţie de categorie, şi se găsesc la casieria Teatrului Naţional (tel 021.
314.71.71), online - pe www.bilete.ro şi în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro.

 
BILETE PE SCENĂ PENTRU SPECTACOLUL DE LA BUCUREȘTI

 

Cele mai mari dintre sălile de spectacol ale lumii, de la Disney din Los Angeles la Carnegie Hall din New York, răspund dorinţei spectatorilor de a trăi cât mai de aproape experienţa artistică punând în vânzare bilete chiar pe scenă. Potrivit acestui model, la spectacolul Johann Strauss Ensemble de la Bucureşti sunt disponibile bilete chiar pe scenă, într-un sector special, dispus în amfiteatru, în spatele orchestrei.

Este un proiect pe care muzicienii de la Johann Strauss Ensemble doresc să îl încerce de multă vreme în România. Ideea, experimentată cu succes în străinătate, a fost atât de bună, încât managerii multor săli de concerte din lume o folosesc permanent, locurile respectve fiind cele mai scumpe din sălile lor. „La Bucureşti, deşi s-ar cere un preţ de sector VIP+, am decis să oferim sectorul de pe scenă la preţul categoriei 1, tocmai pentru a crea dependenţă faţă de sectorul respectiv”, au declarat producătorii acestui spectacol.
Biletele pentru sectorul amenajat pe scenă costă 140 de lei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod