"O familie de poliţişti", un nou serial în premieră la Universal Channel

16 Septembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza

De la producătorii "Clanului Soprano", Universal Channel vă aduce în premieră "O FAMILIE DE POLIŢIŞTI", noul serial despre o familie de poliţişti dedicată aplicării legii în New York City. Premiera pe 9 octombrie şi, în fiecare duminică, de la 19:00, se vor difuza două episoade.

Faceţi cunoştinţă cu membrii familiei Reagan: Frank Reagan (Tom Selleck) este Comisarul de Poliţie din New York City şi conduce atât forţele de poliţie cât şi familia Reagan, la fel de diplomatic, chiar şi atunci când are de-a face cu politicienii care îi pun beţe în roate neînfricatului său tată, Henry, şi acum după ce s-a retras din câmpul muncii.


Un motiv de mândrie şi îngrijorare pentru Frank este fiul său mai mare Danny Reagan (Donnie Wahlberg), un detectiv iscusit, familist convins şi veteran al războiului din Irak care, câteodată, foloseşte metode neconvenţionale pentru a rezolva unele cazuri.

Singura femeie din familie, Erin Reagan, este procuror adjunct şi mamă singură mai nou, care aplică legea similar fraţilor şi tatălui ei.
Jamie este cel mai tânăr Reagan, proaspăt absolvent al şcolii Harvard şi “băiatul de aur” al familiei, totuşi neputând trece peste tradiţia familiei, Jamie decide să abandoneze ideea unui viitor în Drept şi este acum un poliţist începător.
Însă viaţa lui Jamie ia o întorsătură neaşteptată când i se cere să se alăture unei anchete clandestine a poliţiei despre care tatăl său nu ştie nimic şi care ar putea avea impact asupra moştenirii familiei.

"O FAMILIE DE POLIŢIŞTI" este un serial de excepţie, de mare succes în Statele Unite, fiind cea mai bine cotată premieră de la CBS din ultimii 6 ani.

În rolurile principale: Tom Selleck (“Frank Reagan”), Donnie Wahlberg (“Danny Reagan”), Bridget Moynahan (“Erin Reagan-Boyle”), Will Estes (“Jamie Reagan”), Len Cariou (“Henry Reagan”).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod