Piure de creveţi, icre de Manciuria, foie gras cu dulceaţă de smochine, tarte cu piure de mere şi anchois, tartar de somon Tahiti, canape muslitos cu mousse de York, bresaola umplută cu gorgonzola şi sos de rodii sunt doar câteva dintre delicatesele cu care invitaţii Deliei se vor delecta la aperitiv.
Masa principală se va servi în două saloane special amenajate - unul cu bucătărie burgheză, iar altul cu bucătărie oltenească.
Pentru a satisface toate gusturile, Delia şi Răzvan nu au lăsat deoparte sărmăluţele şi peştele, dar au înlocuit friptura tradiţională cu una specială, de vită argentiniană. Lichiorurile şi ducleţurile fine vor completa paleta preparatelor pentru desert, iar tortul, unul uriaş, va avea la bază fructele şi ciocolata.
De voia bună a celor 400 de invitaţi care şi-au anunţat prezenţa se va ocupa, în prima parte a nopţii, Horia Brenciu. Sarcina cea mai dificilă, aceea de a întreţine atmosfera pe tot parcursul nopţii, va reveni ansamblului "Doina Gorjului", iar spre dimineaţă, cheful se va aprinde din nou pe ritmurile muzicii ţigăneşti ale celebrilor "Damian&Brothers". Potrivit cancan.ro, deşi întrerupseseră colaborarea, aceştia din urmă au acceptat să se reunească într-un spectacol pentru nunta Deliei.
Mireasa a pregătit şi o surpriză pentru invitaţii ei. Aceştia nu vor avea parte de un spectacol clasic de artificii, ci de unul susţinut de dansatori profesionişti, după o coregrafie specială, completată de efecte pirotehnice.