Nicoleta Luciu se “congelează” la -8 grade Celsius pentru a scăpa de grăsime

Nicoleta Luciu este prima vedetă din România care a urmat cel mai nou tratament de slăbit din lume, CoolTech, singura tehnologie de pe piață care elimină grăsimea definitiv, în mod localizat, prin răcire la -8 grade Celsius.
Nicoleta Luciu a urmează aceste ședințe-minune la Noblezza Beauty Lounge din București, iar rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber. 

Cum funcționează

Noua tehnologie presupune ca țesutul gras să fie imobilizat printr-un dispozitiv de vacuum și să fie răcit, în mai puțin de un minut, la temperaturi de până la -8 grade Celsius.

Criogenarea și vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminând apoi, gradual, printr-un proces metabolic natural, circa 30% din grăsime într-o singură ședință. Celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, cei care reciclează în mod natural țesuturile moarte din organism tranformându-le în aminoacizi, peptide și proteine.

Unde se poate slăbi

Tratamentul poate fi aplicat pe adbomen, fese, genunchi, șolduri, coapse și picioare și este ideal pentru persoanele care nu au timp să meagă la sală sau nu pot ține diete drastice.

Prețul unei ședințe este de 300 de euro, fiind necesare maximum trei ședințe pe zonă, la înterval de 4-6 săptămâni.
 
 

Ce tratamente mai face Nicoleta

Nicoleta Luciu urmează la Noblezza Beauty Lounge tratamente de înreținere și reîntinerire precum Intraceuticals (cunoscut și ca Tratamentul Madonnei), Radiofrecvență Tripolară (pentru riduri și celulită), curățare facial cu ultrasunete, liposucție virtuală (cavitație), infrasaună uscată, drenaj limfatic  și Dermocell – masaj transdermic.