Inaugurarea primului magazin online de gourmet italian din Romania,I regali di Francesca a coincis cu inceputul postului ortodox. Si asta pentru ca masa si cadourile de Craciun trebuie pregatite din timp.
Cel mai gustos site din Romania a invitat pentru lansare una dintre cele mai respectate Maestra di Cucina din Toscana, Susanna Badii,sa demonstreze cat de usoara devine arta culinara cu cele mai bune ingrediente din Itallia. Prosciutto di Parma, Toscano si San Danielle, fabuloasele branzeturi cu trufe, peperoncino sau piper, pecorino toscano, ulei de masline extravirgin presat la rece, pastele din germeni de grau Morelli, cremele tartinabile cu anghinare, pesto sau masline Sommariva, producator exclusiv de produse BIO, sosurile gata pregatite (funghi
porcini,arrabiata,basilico) dar 100% naturale de la Prunotto sunt doar cateva dintre bunatatile importate exclusiv de I regali di Francesca de la micii producatori artizanali din Italia.
Produsele de excelenta I Regali di Francesca au fost imbinate maiastru de somelier Marian Timofte cu Lambrusco, Rosso di Montalcino, Chianti Classico sau Brunello di Montalcino.
Susanna Badii este colaboratoarea constanta a productiei "Prova del Cuoco" de la Rai Uno dar si initiatoarea uneia dintre cele mai prestigioase scoli de bucatarie din Toscana, pe care a absolvit-o si MC-ul serii, Roxana Iliescu.
Lansarea site-ului "I regali di Francesca" a adunat insa mai multi elevi celebrii interesati de bucataria mediteraneana - Monica Tatoiu, Thea Haimovitz, Nora Seroussi, Livia Dilia, Mirela Vescan, Stephan Pelger, Deea Buzdugan, Remus Capota (SOFA), Doina Gradea (PRO TV INTERNATIONAL), Cerasela Rogen (stilist), Madalina Ulmeanu, Ioana Georgescu si Ana Pescariu, Tereza Munteanu, Ovidiu Ciocodeica, Bogdan Prajisteanu.