Autorităţile nu au descoperit nicio dovadă care să sprijine ipoteza comiterii unei crime.
Poliţia din Los Angeles, care a hotărât în noiembrie 2011 să redeschidă ancheta în cazul morţii actriţei americane Natalie Wood, decedată în condiţii misterioase în 1981, nu a descoperit nicio dovadă care să confirme ipoteza comiterii unei crime, a anunţat, marţi, cotidianul "Los Angeles Times", citat de agenţia Mediafax.
Doi inspectori de poliţie au fost desemnaţi de şeriful din Los Angeles pentru a redeschide ancheta asupra morţii actriţei, survenită în timpul unei croaziere pe mare, calificată pe atunci drept un accident.
William McSweeney, directorul departamentului de inspectori de poliţie din cadrul biroului şerifului, a declarat însă pentru "Los Angeles Times" că anchetele şi audierile din ultimele săptămâni nu au condus la găsirea vreunei probe care să indice comiterea unei crime. "Rămâne o moarte accidentală. Nu s-a descoperit nimic care să ne permită să repunem azi această chestiune în discuţie", a spus McSweeney.
Conform anchetei iniţiale, Natalie Wood şi cel de-al doilea ei soţ, Robert Wagner, au decis să-şi petreacă weeekend-ul de după Ziua Recunoştinţei la bordul iahtului lor de agrement "Splendour", în compania unui invitat, actorul Christopher Walken. Ei au mâncat într-un restaurant de pe chei, înainte de a urca la bordul vasului ca să ciocnească un pahar, în momentul în care o dispută violentă ar fi izbucnit între Wagner şi Walken.
Natalie Wood a plecat de pe puntea vasului, îndreptându-se spre cabina principală, dar când Wagner a intrat în cabină, la puţin timp după incident şi când cei doi bărbaţi se calmaseră, actriţa nu era acolo. Ea urca din nou pe punte, pentru a lansa la apă o barcă pneumatică. Actriţa a fost găsită înecată.
Fiica unor imigranţi ruşi din San Francisco, Natalie Wood, al cărei nume real era Natalia Nikolaevna Zakharenko, a fost un copil-vedetă, transformat în ingenua preferată a camerelor de filmare şi apoi într-o actriţă versatilă, delicată şi naturală.
Ea s-a impus prin rolurile din filmele "Penelopa"/"Penelope" (1966), "Căutătorii"/"The Searchers" (1956), "Cash McCall" (1960), "Rebel fără cauză"/"Rebel without a Cause" (1955), "Poveste din cartierul de Vest"/"West Side Story" (1961) şi "Splendoare în iarbă"/"Splendor in the Grass" (1961).
Ultima ei peliculă a fost "O idee genială"/"Brainstorm" (1983).
Posteaza comentariu