Lansarea animaţiei Aventurile lui Sammy 3D a adunat sute de copii

1 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Lansarea animaţiei Aventurile lui Sammy 3D a adunat sute de copii

Aventurile lui Sammy 3D, filmul de animaţie care dezvăluie fascinantă lume de sub ape, a adunat vineri seară în cinematograful Movieplex sute de copii dornici să plece alături de simpaticele personaje într-o aventură virtuală prin oceanele Terrei. 

Invitaţii speciali ai evenimentului au fost copiii de la un orfelinat din Bucureşti, care au urcat pe scenă împreună cu cei trei animatori şi au dat startul la cântece şi dans.

În câteva momente, copiii prezenţi la eveniment au invadat scena, făcând deliciul tuturor spectatorilor şi reuşind să ridice în picioare pe toţi participanţii din sală. Alături de aceştia, s-au bucurat de spectacol şi vedete îndrăgite din lumea divertismentului, sosite împreună cu copiii lor: Alină Chivulescu, Ioana Ginghina, Ioana Picos şi Elvira Deatcu. 

MediaPro Distribution a dorit să le facă şi alte surprize celor mici, astfel că, pe lângă momentele distractive organizate special pentru ei, la finalul evenimentului toţi au fost premiaţi cu diplome ,,Micul Ecologist” şi afişe cu Aventurile lui Sammy 3D.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod