Julian M & Veronika lansează “SUPERSTAR”!

4 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Julian M & Veronika lansează “SUPERSTAR”!

Julian M (Iulian Măgureanu, cunoscut publicului din Morandi) şi Veronika aka Veronica Tecaru (ex-Wassabi) lansează un nou proiect muzical pe piaţa din România.

Începând de săptămâna aceasta primul single al noii trupe, SUPERSTARS, va putea fi auzit pe radio.
Cei doi artişti activează de ani buni deja în lumea muzicală românească, Iulian făcând parte din proiectul muzical Morandi până acum 3 ani, iar Veronika cântând în grupul Wassabi  până la destrămarea acestuia în 2009.

“Am avut ocazia să cânt cu Veronika într-un turneu cu Morandi şi am văzut ca este foarte naturală şi talentată. M-am gândit să cântăm împreună pentru ca este un artist ce transmite extraordinar de bine ideea de nonconformism, libertate de expresie şi naturaleţe. Ceea ce vedeţi este exact ceea ce suntem, nu facem compromisuri de dragul faimei şi ne dorim ca proiectul să emane naturaleţe şi energie pozitivă. Noi încercăm să arătăm lumii că prin muzică poţi face educaţie, poţi schimba mentalităţi şi, mai mult decât orice, îi poţi face pe oameni fericiţi” declară Julian M.

„Superstar”, piesa cu care se lansează proiectul muzical Julian M&Veronika este compusă de Mihai Ristea, fiind prima colaborare a acestora.

“Piesa reprezintă expresia faptului că toţi suntem egali, fiecare este Superstar în felul său, fiecare trebuie sa fie fericit, să se bucure de lucrurile simple care-i înconjoară viaţa şi să nu dea atenţie la lucrurile  materiale care de altfel sunt foarte volatile. Superstar înseamnă bucurie, zâmbete, dragoste, simplitate, frumuseţe, naturaleţe” declară Veronika.

Pasionat de muzică încă din copilarie, Iulian Măgureanu îşi aminteşte că prima petrecere pentru care a pus muzică a fost în clasa a VI-a. A cochetat cu radioul, televiziunea şi presa scrisă. Și-a început activitatea  încă din timpul făcultaţii când a lucrat pentru postul de radio Uniplus, primul radio particular din ţară. După colaborarea cu Morandi în perioada 2004 – 2008, au urmat colaborări punctuale cu Direcţia 5, între 2009 – 2011.

Veronika Tecaru a fost jucătoare profesionistă de baschet timp de 10 ani, înainte de a se lansa în muzică alături de trupa Wassabi, sub tutela lui Marius Moga. Alături de celelalte membre ale trupei a scos hiturile “Și m-am îndrăgostit”, “Loney girl”, “Don’t go baby”. După despărţirea trupei au urmat colaborări punctuale cu Horia Brenciu şi solistul Brad Vee Johnson (fost solist Boney M), cu care a avut un turneu în ţară, în anul 2009. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod