Prezentatoarea își alege alimentele în funcție de culoarea lor: "Schimbăm culoarea meniului zilnic. Totul în tonuri cât se poate de vii şi de tari. În ianuarie întotdeauna meniul meu are următoarele culori: verde (salate de orice fel, dar cu foarte mult pătrunjel), roşu ( rodie, sfeclă roşie, roşii), alb (iaurt şi brânză slabă) şi galben (cereale şi citrice). Este frig afară, iar organismul nostru are nevoie de multă vitamina C (rodia este un fruct cu multă vitamina C) şi mult mai multă apă", a explicat Iuliana Tudor.
"Aştept cât mai multe şi interesante provocări pentru 2015. Este anul provocărilor! Am energia necesară şi sunt pregătită pentru asta!", a mai spus gazda emisiunii "O dată-n viaţă".
© Copyright: MEDIAFAX
Iuliana Tudor, detoxifiere colorată
Vedeta TVR 1 are o dietă care o ajută să-și curețe organismul după răsfățul culinar din perioada Sărbătorilor.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Ianuarie 2015
Posteaza comentariu